Ez normális? 👇
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársnőm még csak 13 éves,de már Tinder-ezik. Ez normális? Szerintem nagyon nem,de hát ez az ő dolga,ebbe nem igazán szólhatok bele.2016. máj. 10. 21:00
2/11 anonim válasza:
nem, nem az, de tenni sem tudsz ellene
3/11 anonim válasza:
Ez valami új designer kotyvalék kábszer ha jól sejtem. Szólj a szüleinek, amíg nem késő!
4/11 anonim válasza:
Nem kábítószer hanem társkereső alkalmazás fiataloknak.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen,fiataloknak,de azért nem a 13 éveseknek lett ez kitalálva..
2016. máj. 10. 21:29
6/11 Inessential válasza:
Ha az ő dolga, akkor minek törődsz vele?
7/11 A kérdező kommentje:
Mert egy barátnőm,és nem akarom,hogy rossz helyzetbe kerüljön.
2016. máj. 10. 21:31
8/11 anonim válasza:
Áhá, így már tisztább a kép. Jó hogy nem drog. De a társkeresőzéshez meg túl fiatal. Miért nem mondod neki, ne az időd cseszd el, hanem tanuljál mert pénztáros leszel.
9/11 anonim válasza:
#8 Igazad van, de azok a lányok akik ezt mondják, azokat hamar kiutálják.
Ne nagyon szólj bele, 1 év múlva már minden 2. barátnőd tinderezni fog, szóval nem fog beválni semmiféle ellen kampány.
10/11 anonim válasza:
Hát kinek mi a normális. Szerintem csak menőzni akar vele, hogy "jaj nekem lesz/van pasim és már smárol(t)unk is".. kb ahogy erre a korosztályra jellemző. Olyan ez mint a cigit.. azt is menőségből kezded el, pont úgy ahogy a pasizást meg csajozást is. (Senki ne jöjjön nekem, hogy 14 évesen olyan mély érzelmeket táplált valaki iránt, hogy húúúú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!