Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális ha csak azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha csak azért fogyok le hogy végre legyen barátnőm? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok annyira kövér 179 cm 72 kilo de megis sok es leszeretnek fogyni. 16 éves fiu vagyok es meg nem volt baratnom de meg csak lanybaratom se. Mostanaban mintha a depresszio jelei jonnenek ki szomoru zeneket hallgatok szomoru vagyok es osszetort hogy a korombeli ismeroseim 60%-nak van baratnoje es mar reg nem szuz.Egyebkent kedves vagyok masokkal ezt sokan mondtak mar.Inkabb lefogyok es kigyurom magam hatha azzal lesz baratnom.Normalis hogy igy latom a dolgokat? Segitseg!! 16F
2017. jan. 4. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
A francot nem érdekli, hogy miért fogysz le.
2017. jan. 4. 07:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Normális! Én vékony voltam és azért izmosodtam , mert nem voltam megelégedve magammal. Komoly depressziók gyötörtek egy lány miatt és elhatároztam változtatok. Eleinte ez elég neked motivációnak, de később magadért fogod csinálni hidd el. Én is így lettem vele, mára már imádok lejárni és a második otthonom az edzőterem. Hajrá haver tegyél magadért, mert egy életed van.
2017. jan. 4. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hova akarsz még fogyni? picit vagyok alacsonyabb 80 kilo vagyok és teljesen meg vagyok elégedve magammal kockahas meg minden :D ne fogyni akarj szalkasits vagy izmosodj
2017. jan. 4. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod, hogy ettől lesz barátnőd?

Szerintem egyáltalán nem kell fogynod. Teljesen ideális a súlyod.

Talán formálódnod kéne, nem fogyni.

Egyébként semmi gond azzal, hogy 16 évesen még nem volt barátnőd, még nagyon fiatalka vagy.

2017. jan. 4. 10:29
 5/8 anonim válasza:
Voltaképpen lány szemmel nézve a mai lányoknak nagyon bejönnek a kigyúrt,izmos pasik.( az osztály társaimból kiindulva.) Én személy szerint nem kinézetre megyek. Nekem sem volt még barátom de ha lenne inkább a személyiséget venném figyelembe,a kedvességet. ezek az igazi értékek. amúgy pedig ne zavartastd magad hogy még nem volt barátnőd!!! Semmiről nem maradtál le. Majd jön egy olyan lány aki nem a külsődre utazik. (kicsit nyálas, de ez a véleményem) :)
2017. jan. 4. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Amit a 3 as mondott, gyúrnod kéne nem fogyni
2017. jan. 4. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Hova a f... akarsz fogyni? Ha elégedetlen vagy a testeddel, akkor inkább sportolj. 72 kilóval és 180 centivel kizárt, hogy kövér legyél!
2017. jan. 4. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit sírsz 16 évesen? Majd akkor aggódj, ha 26 évesen se volt még nőd!
2017. jan. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!