Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sokat aggódom azon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat aggódom azon hogy nekem még egy párkapcsolatom sem volt, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
életemben egyszer csókolóztam de abból sem lett semmi. lassan 16 éves leszek,a barátnőim sorba fiúznak. Mindenki rájuk ír, rám senki.szerintetek mit tegyek?
2017. jan. 1. 22:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia:) Figyelj a legjobb barátnőmnek már 2en vallottak szerelmet... és alig kezdődött el az év. Fiatal vagy még! Ráérsz. Viszont a sorba fiúzás se megoldás... Ismerkedj,beszélgess,alakíts ki barátságokat és hidd el akkor jön a srác mikor nem számítasz rá!Hidd el! Ha ezen "görcsölsz" hogy jajj,nincs senkim,akkor attól nem lesz jobb. Tapasztalat:)
2017. jan. 2. 01:18
 12/14 anonim válasza:
#11-es vagyok 17l
2017. jan. 2. 01:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha esetleg szeretnél ismerkedni, és nem zavar a korkülönbség, írj nyugodtan

f23

2017. jan. 2. 01:49
 14/14 anonim válasza:

nem kell ezen parázni, nem lesz tőle jobb a helyzet... ne görcsölj, legyél természetes, és észrevesznek majd a fiúk a környezetedben, de még lehet hogy nem mernek nyitni, ha csöndesebb, nem harsány természetű lány vagy

én is így voltam ezzel, hogy 17 vagyok, és még tapizni se tapiztam lányt, de egy pár hete több lány elkezdett észrevenni :) kb indok nélkül, maximum már kancásak :D

de nem kell egyből túlpörgetni, ha pár fiú majd rádröppen, kicsit kéresd magad, a fiúk dolga hogy elhódítsanak, kicsit húzd az agyukat, ne cuppanj rájuk egyből ;)

2017. jan. 2. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!