Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így valaha normális párkapcsolatom?
"lenézik a lányok azokat " - azokat a lányokat kerüld is nagy ívben. Az egyetemen,egyetemi összejöveteleken próbálj egy kicsit beszélgetni lányokkal (is), szervezzetek kirándulásokat, a bulihelyek nem jók. 20 éves vagy, ó! neked írta ezt Tóth Árpád:
"Ó, hányszor állottam az ég alatt
Augusztusban. Nagy, hulló csillagok
Futása széles fénysávot hagyott
Az égen, és a szívemig szaladt.
És úgy éreztem, - s úgy is volt talán -
Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok,
És hogy írás van az egek falán,"
Szerintem sokan ott rontják el, hogy kizárólag lányként tekintenek a lányokra, és nem látják bennük az embert. Nem tudom, te ilyen vagy-e, de ha igaz rád, amit írtam, változtass ezen, mert az elég ritka, és kivételes adottságok kellenek hozzá, amikor egy sima leszólítást nem vesz személyes sértésnek a nő.
26/L
Én már 14 évesen elvesztettem a szűzességem, de nyugi, egy csomó barátom is még mindig szűz.
19/F
"mert az elég ritka, és kivételes adottságok kellenek hozzá, amikor egy sima leszólítást nem vesz személyes sértésnek a nő."
Ez mit akar jelenteni??? Szerintem egy no mindig orul egy kicsit ha leszolitjak, leven hogy ez egy pozitiv visszajelzes a noi egojanak, ettol meg nobbnek erzi magat, ha lehet igy mondani. Az mar mas kerdes hogy ki is mutatja-e. Legtobbszor nem. Es sokszor csak flegmazik. De belul orul.. Aki tenylegesen sertesnek veszi, az nem is igazi no.
Kerdezo: semmivel nem vagy lemaradva. Egy normalis no (es nem lany!!) nem nez le azert mert szuz vagy, sot..
En 21 voltam mikor elvesztettem es semmirol nem maradtam le. Buliban en sem tudtam soha nozni. Nem is tanacsolnam, h onnan szerezz magadnak not. Szerezd be ezt a konyvet: Zsedenyi Csaba - Kulcs a nokhoz. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!