Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarthat még egyáltalán valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarthat még egyáltalán valaki aranyosnak?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy honnan jött ez a kérdés, ne kérdezzétek XD Na szóval mindenhol azt látom, hogy a srácok az alacsony, törékeny barátnőjükkel sétálnak, meg mindenkinek azt mondogatják, hogy milyen cuki, és ilyenkor fel szokott bennem vetődni a kérdés, hogy hogyha egyszer lesz barátom(már ha lesz), akkor ő aranyosnak fog-e tartani. Namármost én ezt elképzelhetetlennek tartom, mivel az úszástól elég széles lett a hátam(kb. akkor mint egy kicsit izmosabb fiúé) és elég magas is vagyok(170+) és mivel ugye sportolok, ezért a testalkatom sem nádszálkarcsú. Vagyis másnak nem az fog először az eszébe jutni, hogy alacsony, vékony, és törékeny vagyok. Persze tudok cuki pofákat vágni, meg ilyenek, de nem hiszem, hogy ez számítana :D
2016. dec. 30. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ettől még szexinek tarthatnak, ami szerintem egy nőnek jobban hangzik, mint a cuki.
2016. dec. 30. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát én magas, vékony, sportos fiú vagyok és az ilyen lányok sokkal jobban bejönnek, mint a 155 centis, vékony lányok ^^

15/F

2016. dec. 30. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Párom 175 centi én csak 169 ha felveszem a magasarkumat kb egy magassak vagyunk és öt nem az érdekli hogy mekkira vagyok hanem hogy csinos nőies. Ha meg a karcsúságról van szó lassan ugy nézek ki a terhességem miatt mint egy nagy bálna de ő csak aszt hajtogatja hogy nállam szebb nővel nem találkozott és hogy így terhessen is győnyörű vagyok. Szoval ha megtalálod az igazit neki te leszel a világon a legszebb akármekkora vagy .
2016. dec. 30. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keverjünk egy jellemvonást a genetikával. Én 157 centi vagyok, ez van, ezt dobta a gép. De semmivel sem cukibb egy alacsony lány egy magasnál. Itt a jellemen van a lényeg. Ha te cuki vagy, cukinak fognak mondani. :)

De ugyan úgy egy alacsony lány is nőies, mint egy magas. Mivel nők vagyunk. :))

Btw, mezo-ekto testalkatom van, tehát én is széles vállal- széles csípővel rendelkezem és a folyamatos edzés miatt még inkább látszik. A vőlegényem szerint nőies vagyok.

Szóval ne aggódj. ;)

2016. dec. 30. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 157 vagyok és alaoból nem szeretem ha cukinak hívnak. Am az utolsóval egyetértrk. Mind1 milyen magas vagy ha nőies vagy. Ez nem függ a magasságtól.
2016. dec. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!