Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány aranyosnak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány aranyosnak, cukinak hív az minden esetben egyenlő a bukással?

Figyelt kérdés
Mondja ezt úgy hogy van barátja
2016. aug. 28. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha van pasija, akkor rád úgy tűnik csak barátként gondol.
2016. aug. 28. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy más fiúkról is van véleménye és nem csak a csávóját isteníti, még nem bukik semmit csak őszinte, hogy szerinte valaki aranyos. Mondjuk fiúkat nem szokás szerintem cukizni, legalábbis én nem szeretném ha lecukiznának :D
2016. aug. 28. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Game over. Amugy meg nem. Nem tudhatod melyik tipus jon be neki.
2016. aug. 28. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha van pasija akkor szerintem nem bukik rád.

Viszont én már mondtam úgy fiúnak hogy cuki és aranyos mi közben amúgy inkább azt gondoltam róla hogy nagyon helyes mert bejött.

2016. aug. 28. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is már mondtam egy fiúnak, hogy aranyos, cuki. Ő is mondta nekem, hogy az vagyok. Nagyon bejött nekem.
2016. aug. 29. 06:43
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem, ha van barátja akkor tényleg csak őszintén elmondja a véleményét, de nálam, ha valakire azt mondom, hogy cuki/aranyos az pozitívum... 16/l
2016. aug. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!