Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány cukinak/aranyosnak hív az mit jelent?
Figyelt kérdés
emellett mindig kedves velem, ...de egyébként van barátja2016. jún. 16. 14:06
1/4 anonim válasza:
Jó vagy neki barátnak :3, habár ha engem lecukiznak mindig rákérdezek, hogy az nálda jó vagy rossz? Mármint, hogy akkor csak barát igaz? :O Erre jön a válasz, hogy nem, ez nálam jó :3
17F
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg kedvel... Azt, hogy mit lehet tudni a lányról nem írtad, de manapság sajnos nem feltétlen jelent valamit, hogy van barátja. Lehet már téged szemelt ki következő "áldozatnak". Legalábbis én nem mondogatok ilyeneket a haverjaimnak, bármennyire bírom őket. De ez sem biztos, ha esetleg valóban akar valamit, majd kiderül. Viszont akkor nem ajánlom, hogy bármit kezdj vele, mert melletted meg majd keresi az újabbat, ilyenekre jellemző.
17/L
4/4 anonim válasza:
En cukiztam le mar rengeteg fiu haveromat. Egyik se tetszik de aranyosak neha napjan:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!