Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjuk lehet esélyem, ha eves vagyok egy 18-20 eves, kicsi, aranyos, lanynal aki boltban dolgozik?
Figyelt kérdés
Ja 15 eves vagyok,párkapcsolatot szeretnek vele, illetve azert szeretkeznek is vele a későbbiekben,mit gondoltok? Koszonom2016. dec. 27. 20:13
1/7 anonim válasza:
Sajnos a lányok többsége nem igazán bukik a fiatalabbakra. Én is 18 éves lány vagyok, de szerintem 16 alá nem mennék, ez is már olyan nagyon határ.
2/7 anonim válasza:
"...szeretkeznek is vele..."
Kangörcsöd van vagy mi?
Majd biztos egy 18-20 évest érdekelni fogsz mikor ő már dolgozik, te még a sulit se fogod befejezni még jövőre sem...
Nem bántásból mondom félre ne érts, de sajnos ez van manapság.
3/7 anonim válasza:
Szerintem siman lehet elo pelda vagyok hogy egy 26 evessel kezdtem szoval ha meg akarod szerezni, hajra. De elore figyelmeztetlek a nagy korkulonbseg gondokkal jarhat, mashogy jar az agyatok stb.
4/7 anonim válasza:
én is 18 vagyok, hát tuti nem jönnék össze egy 17-nél fiatalabb kis csírával
5/7 anonim válasza:
Nem érdekelnek a fiatalabbak ,gyerekek meg főleg nem . Úgy érezném magam mint egy pedofil .
20/L
6/7 anonim válasza:
Nem lenne, mert fiatal vagy hozzájuk. Sajnálom.
7/7 anonim válasza:
Sztem meg próbáld meg, amíg nem próbálod meg addig nem fogod megtudni bejönnél e neki,járna e veled.
Ti pedig,kedves vicces kis tinilányok vagytok. 18 évesen tényleg azt hiszitek már nagylányok vagytok, derogál egy 15 éves?? Hihetetlen,de biztos igaz. Bár elhiszem,mert korombeli 28 tól felfelé pasikra pályáztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!