Nem tehetek rola de mit tegyek ha szamomra csak addig aranyos egy macska amikor meg kicsi? Ugye milyen jo lenne ha orokre igy maradna?
Figyelt kérdés
de azert birom a felnott macskakat is csak azok nem olyan aranyosak2016. szept. 25. 13:02
1/3 anonim válasza:
Az állattartás eggyik szépsége hogy a szemed előtt lesz kis cicusból nagy macsek. Ha nem nőnének meg akkor egy idő után ugyan olyan unalmasak lennének mint a felnőtt állatok. Nekem egyszer volt egy cicám aki még fél éveyen is akkora volt mint egy kölyök, és úgy is nézett ki. Valószínüleg beltenyészetből származhatott szegény.
2/3 anonim válasza:
A kisbabák is nagyon cukik de aztán felnőnek sőtt meg öregszenek a nagymamád már nem babusgatnàd úgy mint egy cuki kisbabát de attól még ugyanúgy szereted imádod.kb. így van ez a cicákkal is
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy agy általánosságban hogy "működnek" a macskák, így a sajátomról írnék. Amikor hazahoztuk a kis "lelenc-gyermeket" (talált cica), nagyon cuki volt, imádtam az első perctől. Játszottunk vele egy csomót, hozzászoktattuk a kaparófa használatához, megismertük a szokásait, stb. Már elmúlt egy éves, viszont mit sem vesztett a kíváncsiságából, ugyanannyit játszunk, ha nem többet, mint gyerekkorában és nem utolsó sorban (!) összeszoktunk. Tudom, hogy mikor miért nyávog, elolvadok tőle, mikor a szájában hozza a játékát (és tele szájjal nyávog nekem:) és amikor nekem támaszkodva pihen (nem egy ölmacska).
Sokkal több "szépségét" látom a felnőttkorának, így jobban örülök, hogy nem maradt kölyökmacska. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!