A macska aranyos állat?
Aranyos, idegesítő, pofátlan... Én jobbára az elsőt tapasztalom, de ők sem egyformák. S persze roppant önfejűek, ami miatt nagy a hasonlóság köztünk :)
Ismertem egyszer egy túlélő típust. Nem igazán volt aranyos.
Elkapta az egeret és a nála nagyobb patkányokat is. A kölykeit többnyire hagyta elpusztulni, egyetlen almot szoptatott egy rövid ideig, aztán odavágott nekik egy hatalmas patkányt, szerencsére a kismacskák nagyon korán tudnak húst enni, akkor is, ha benne van a csont is.
Ha átjött hozzánk (a szomszédé volt), végigpofozta a mi macskáinkat, elette az ételüket, majt lelépett. Nyilván nem lehetett megsimogatni.
De a szomszéd macskájaként nem élte volna túl, ha nem kemény s nem volt elvárható, hogy ölbecica legyen.
De ismertem gyáva, bizonytalan és "aranyosan várom, hogy megközelítsenek és hozzám érjenek... akkor aztán folyhat a vér!" típusokat is.
Büszke, válogatós "majd szólók, ha megsimogathatsz, most nem. most adj ennem" macskája is volt anyámnak, nagyon kedvelte.
De a tapasztalataim szerint a legtöbb emberhez szokott macska aranyos, bújós, simulós, aki imádja, ha foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!