Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nyugalmat érzek a kiszemelt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyugalmat érzek a kiszemeltem közelében (semmi heves szívdobogás, izgulás) akkor az jót jelent? :/

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha az egészségedre célzol, akkor igen jót jelent.
2016. dec. 27. 09:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem arra célzok. Úgy értem, hogy nekem furcsa, hogy a fiú közelében aki tetszik nem pánikolok be, hanem nyugodt maradok
2016. dec. 27. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenki feltétlenül izgulós. Nekem is volt már, hogy tök jó volt mellette és nem izgultam. De olyan is volt, amikor majdnem megfulladtam meg tök vörös voltam egy másik mellett, szóval változó. Ha eléggé le tudod magad nyugtatni mellette és úgy érzed, hogy helyén van az hogy ezt érzed akkor persze jó.
2016. dec. 27. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem akarsz neki megfelelni. Mármint igen, de csak normális szinten. Lehetséges, hogy ő nem csak tetszik hanem szerelmes is vagy belé vagy, hogy csak barátként tekintesz rá.
2016. dec. 27. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogyan "vegyem észre", hogy szerelem vagy barátság miatt van? Ha ez meghatározó, akkor még egyszer sem beszéltem a sráccal
2016. dec. 27. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy eddig csak rajongtál a srácok iránt őt meg csak helyesnek találod.
2016. dec. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!