Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy félek ettől?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy félek ettől?

Figyelt kérdés
Adott egy fiú, aki a sulimba jár és csak látásból ismerem, de a külseje és a mosolya( :3 ) nagyon bejön. Bejelöltem Facebookon, de nem jelölt vissza, én meg attól való félelmemben, hogy beégek, letöröltem a jelölést. Normális, hogy félek attól, hogy azért, mert nem jelölt vissza, azért nem akar semmit tőlem? Jó persze lehet, hogy elutazott, vagy nem éli az egész életét a Facebookon vagy csak simán nem jelöl be olyanokat akikkel nem beszél( bár az osztálytársaim közül is vannak ismerősei és fix hogy őket is csak látásból ismeri) vagy még nem látta az értesítést. Lehet, hogy ezek közül valamelyik igaz, de lehet, hogy csak ezzel áltatom magam :/ Tudom, hogy gyerekes, de én most ettől tényleg beparáztam :(

2016. dec. 23. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Túldramatizálod az egészet. :D Nyugi már
2016. dec. 23. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne parázz be! Régen én is ilyen voltam, de határozottan állíthatom, ez nem jön be a pasiknak, egy magabiztos mosoly vagy egy bátor megszólítás/üzenet többet ér. Ha nem lesz belőle semmi az sem baj, hiszen minden okkal történik és nem sikerülhet sok dolog elsőre. Akkor majd egy jobb emberrel sikerülni fog, de a tapasztalat sosem árt. És tudod, ha nem csinálod, sose fogod tudni, mi lett volna, HA.... Egyszer élünk, ne félj cselekedni
2016. dec. 23. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted, ha bejelölted, ha nem reagál az ő vesztesége, majd eljön a megfelelő srác. Hagyd a picsbe.
2016. dec. 23. 19:49
 4/4 anonim válasza:

Javaslom neked hogy ne a facebookon próbálj pasit keresni.

Ha tényleg tetszik neked akkor menny oda hozzá és beszélgess vele, és úgy kiderül hogy ő is kedvel e téged.

15/F

2016. dec. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!