Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincs idejük rám a lányoknak?
Egyszerűen nem értem, az elmúlt években több csajjal is ismerkedtem, ezek alapvetően neten történtek, de most olyanokról fogok kérdezni. akikkel el tudtam beszélgetni, tényleg nem csak ilyen felületes dolog volt. Többször is kérdezgettem mindegyikőjüket, hogy mikor érnek rá, van-e kedve találkozni stb. Egyik sem volt elutasító, csak nem igazán jött össze a találkozó, mert vagy nem ért rá, vagy dolga volt.
Borzalmas érzés, amikor mindig ez történik, hogy jókat dumálunk, de csak ilyen virtuális személy vagyok a csajoknak.
Aztán volt olyan is, amikor egy alkalommal találkoztam lányokkal, de többet nem, mivel állandóan tereltek. ezt még úgy nagyjából értem.
Rosszul kérdezek rá? Vagy mit ronthatok el?
Képeket látnak rólam, amiket mondok, az mind igaz, ezeknek utána is tudnak nézni többnyire, de előbb-utóbb kiderülne, hogy hazudok, de ezt egyáltalán nem szoktam.
Biztosan van bennük egy kis félelem.
Nem ilyen távolságokra kell gondolni, általában egy városban élünk, szóval városon belül szeretnék velük találkozni, tehát nem nála vagy nálam.
Most ennek a videónak mi is a lényege?
Ha a csaj nemet mond először, de felajánl alternatívát, akkor jók vagyunk?
Na de ezt hogyan érjem el?
Amúgy a videó első fele rohadt ismerős, hányszor volt már ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!