Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h a nalam 50x csunyabb lanyoknak mar volt vagy 10 fiujuk nekem meg egy se? Pedig már 16 vagyok. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
#nálam csunyabb lanyoknak
2016. okt. 15. 17:06
1/12 anonim válasza:
stílús öltözködés? esetleg modor vagy valami hasonló? De ezek ne zavarjanak majd lesz valakid :)
2/12 anonim válasza:
Nekem se jött még össze, bár én mondjuk nem is vagyok szép. Talán majd egyszer én is sikerrel járok :)
18/l
5/12 anonim válasza:
Pont ezert, mert masokat 50x csunyabbnak hivsz, felszines vagy, es tudod talan annyira elragado a szemelyisege azoknak a "csunya" lanyoknak, hogy azert van/volt baratjuk... De szerintem 16 evesen még nem kell ennyire turelmetlennek lenned ezzel kapcsolatban
6/12 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudom neked hozzávetőlegesen kiszámolni, ha megadod a nálad 50x csúnyább lányok korátlagát, móduszát, mediánját és leírod, hogy a "volt vagy 10 fiujuk" mit is jelent(pl.: ha, akinek a legtöbb volt, annak 17 volt és akinek a legkevesebb, annak 11, akkor ezt írd [11; 17] és lehetőleg ehhez is írj átlagot, móduszt és mediánt).
Üdv: Egy matematikus
7/12 anonim válasza:
Mert ilyen kis hülye pitsa vagy :D Kitörölheted a külsőddel a feneked ha belül egy nagy nulla vagy. Láthatod te is hogy ez igaz, hiszen nálad "50x csúnyább" lányok eredményesebb szerelmi élettel rendelkeznek mint te.
8/12 anonim válasza:
Mert már 2 sorból átüt, hogy egy hisztis, idióta, felszínes p***@ vagy.
9/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat. Es most igy utolag belatom h nem igy kellett volna megfogalmaznom de azt akartam h mindenki szamara ertheto legyen a kerdesem. Amugy nem tartom magam bunkonak se semmi egyebnek. Sokan mondták már h milyen jo velem beszelgetni meg h jofej vagyok, ugyh ezek szerint ezzel nem lehet baj. Akkor szerintetek azzal van a baj h nem jarok el gyakran szorakozni?
2016. okt. 15. 22:07
10/12 anonim válasza:
Helyedben odaírtam volna, hogy privátot nem kérek, bár akkor is jönnek. Talán azért mert nekik 50x annyi önbizalmuk is van és nem idegenektől várnak segítséget. Mit csinálj ? Éld az életedet, ne görcsölj rá erre és hidd el meg fog változni a kisugárzásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!