Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk mennyire jönnek be a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire jönnek be a kövér lányok? Sokat kell még fogynom?

Figyelt kérdés

164 centihez vagyok most 82 kiló. Elég sokat fogytam már (100 kiló fölött is voltam), de még mindig kövér vagyok.

Mig gondoltok, sokat kell még fogynom? Vagy valakinek tetszik már az ilyesmi?

2016. dec. 17. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
nekem nem. ráadásul az a 82 az egészséged miatt rosszabb nem a srácok miatt. Ha nem szeretnéd hogy 40 évesen tropák legyenek az izületeid, akkor még egy 15 kilót le kéne adnod hogy a normál kategóriába kerülj.
2016. dec. 17. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Te most kifogasokat keresel, vagy tenyleg fogyni akarsz? A sulyod tenyleg meg legalabb 15 kiloval tobb mint kene, te is tudod hogy kover vagy, mire jok ezek a kerdesek? Keves kiveteltol eltekintve a fiuk nem szeretik a kover lanyokat, az egeszsegednek sem tesz jot, mi a kerdes?
2016. dec. 17. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez igy elég általános. Könnyebb lenne, ha küldenél egy képet.
2016. dec. 17. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene már az ilyesmi.

Nem csak a vékony lányok jönnek be meg az alak nem minden :D

2016. dec. 17. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval,azért persze nagyban számít a kinézet,képek nélkül érdemben nem tudok nyilatkozni.
2016. dec. 17. 11:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Képet nem szeretnék nyilvános helyre kitenni, de ha valaki ír privátban, küldök.
2016. dec. 17. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Te kis gnóm.
2016. dec. 19. 10:11
 8/10 anonim válasza:
59%
Én is úgy gondolom hogy az alak nem minden, és ne a fiúk miatt fogy le ha le akarsz hanem magad miatt!
2016. dec. 20. 15:51
 9/10 megtelt válasza:
Ne viccelj 100 felett is tetszenél.82 kilóval biztos csini vagy.
2017. márc. 11. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt sokan írják, hogy persze, nem számít, aztán a valóságba meg messziről elkerülik az ilyen lányokat. Nekem a vékonyabb lányok tetszenek, és nem minden a külső meg nem ez számít, de egy ismerkedés elkezdésénél, vagy megszólításnál, gondolom más sem csukott szemmel megy oda valakihez és választ, hanem aki neki külsőleg szimpatikus, tehát így úgy vélem itt az kezdetnél a külső lesz ami döntő, a belső értékek, már csak akkor lesznek fontosak miután már külsőd alapján szimpatikus lettél neki, és akárki akármit mond, egy nagy városban kint valahol vagy iskolában, munkában, bárhol a legtöbb férfinak a vékonyabbak tetszenek. Most persze ezt úgy értem, hogy fiatalon, gyerek nélkül, mert az megint más ha 10-15 év házasság, és 2 gyerek után felszaladnak a kilók, és megint más ha valaki 20 évesen telt.
2020. máj. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!