Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kasszás csaj egy gyorsétteremben aki tetszik, de nem tudom hogyan hívjam el. Ti mit javasoltok?
Azt kellett volna mondani, hogy kettő hamburgert meg egy randit. :D
Amúgy szerintem ez annyira azért nem volt gáz, csak legközelebb kissé határozottabban lépj fel. :D
én is ezt olvastam :D 2 választásod van
1. a sarkadra állsz és lesz ami lesz
2. addig tetszik reménytelenül amíg el nem felejted
Szerintem nem rajtad nevetett, hanem azon, hogy vicces volt a szituáció. Mondjuk én fiú vagyok, de ha nálam játszódott volna le ez, én még rátettem volna egy lapáttal, pl.: 2 sört? :D
Szóval biztos látta rajtad, hogy zavarban vagy és hogy hülyén jött ki a szituáció, szóval még van esélyed, jól is kijöhetsz belőle.
Menj vissza és mond el neki, hogy 2 sört akartál kérni, de mivel az itt nincs, ezért inkább az elérhetőségét szeretnéd.
Az előzmény poénos szituáció jó ok arra, hogy most, újra legyen mit mondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!