Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek egy 14 éves lányhoz? (Többi lent)
Figyelt kérdés
18 éves(végzős) fiú vagyok és nagyon tetszik egy 14 éves(kilencedikes) lány,akit futólag ismerek,és párszor beszéltünk,meg tudom,hogy elég hasonló az érdeklődési körünk.Hogyan közelítsek hozzá,hogy ne legyek nagyon nyomulós vagy tolakodó?2016. okt. 20. 18:41
2/8 A kérdező kommentje:
Jó,de milyen indokkal?
2016. okt. 20. 18:45
3/8 anonim válasza:
szerintem semmiképpen se Facebookon kezdeményezz, mert gyávának fog hinni. Van esetleg 1-2 közös barátotok? Társaságban könnyebb lenne beszélgetésbe elegyedni :D
4/8 anonim válasza:
Egyetertek 2-essel, szoban kezdemenyezz! Esetleg ulj oda hozza ebednel, vagy ha van a kozel jovoben valami sulis dolog (halloweeni buli stb), akkor beszelj vele.
Ha romantikusabb vagy, a szekrenyebe irhatnal neki kedves uzeneteket (olyan szep vagy mikor mosolyogsz...), vagy kitalalhatnal neki valami egyedit.
5/8 anonim válasza:
Na vele pont ugyan ez volt nyáron:D
Én 18 ő 14 csak én egy társaságban ismertem meg és ott akkor beszélgettünk sokat aztán beszéltünk facebookon, egyre többször találkoztunk majdnem összejöttünk de aztán kioffolt xd de remélem hogy te majd sikerrel jársz:D csak bátorság kérdése hogy mersz-e lépni felé:D
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok velem-et szerettem volna írni csak telefon és automatikusan javít:D
7/8 morcosmedve44 válasza:
Ha nem töltötte be a 14-et bűncselekmény az etyem petyem. Keressetek korban hozzátok illőt ne egy még csaknem gyereket.
8/8 A kérdező kommentje:
#7 Azt ugye tudod, hogy ha valaki 14 éves, akkor az azt jelenti, hogy betöltötte a 14. életévét??
2020. szept. 20. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!