Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy olyan lánnyal, aki nagyon csúnya?
Kétlem, hogy csúnyák lennétek, egyszerűen csak szeretitek magatokat sajnáltatni.
És ezt úgy mondom, hogy én sem vagyok egy álompasi, de egyszerűen elfogadom tényként és nem kesergek miatta.
Egyszer egy srác sok szépet mondott nekem, szép vagyok, okos, stb.
Aztán rá pár hónapra már ronda voltam neki is, mindenki ugyanezt mondja, mindenki nem hazudhat.
Első és utolsó hozzászólásom ezen az oldalon, mert látom az értelem határtalan itt :D
Írjatok Igeneket meg Nemeket és akkor abból csinál egy statisztikát magának és próbál valami mélyreható következtetést levonni az igenek és nemek arányából.
Lehet, hogy valakinek ilyen visszajelzések kellenek, hogy az "ÚR ISTEN B_+ de kvrva ronda vagyok"
helyzetből egy kicsit jobban érezze magát.
A hozzászólásaidat olvasva lehetnél te gyönyörű is, pont nem érdekelnél ilyen stílussal meg ennyi értelemmel.
Már a kérdésed is értelmetlen. Hűen tükrözi belső állományodat :D Na sziasztok!
Pedig szerintem pont hogy igaza volt.
Most így mit írhatnák a kérdésre? Még ha létezik ronda lány is, milliónyi variációja van, hogy mi miatt ronda..Veled viszont nem a külsőd miatt, hanem már csak a személyiséged miatt sem járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!