Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy olyan lánnyal, aki nagyon csúnya?
Figyelt kérdés
Olyannal,akibe semmi szépség nincs,nagyon zavarna?2016. dec. 10. 18:54
11/31 anonim 

válasza:

#9 nagyon bejön a dumád :'D én is am így vagyok azokkal akik csontsoványak és panaszkodnak, sajnáltatják magukat (nem tom miért) de én erre csak azt mondom nekik, h "igen, dagadt vagy! "Ha így gondolják akk ok... Nem vitatkozom ilyenen. Utálom ha vki azért panaszkodik, h az ellentettjét hallja...
12/31 A kérdező kommentje:
11# Èn nem azért ,,panaszkodtam",mivel nem is panaszkodtam,csak a rend kedvéért kijelentettem,hogy NEM küldök képet.És nem akarom hallani az ellentétjét,főleg látatlanban.Itt a kérdés a lényeg,de senki nem vágja le :D
2016. dec. 10. 19:38
13/31 anonim 

válasza:

Nem lennék, de neked a személyiségeddel is komoly gondok vannak.
14/31 A kérdező kommentje:
13# De miééért? :D Komolyan kérdem.
2016. dec. 10. 19:54
15/31 anonim 

válasza:

Nincs csunya lany, csak tul sok elvarassal rendelkezo. Nem azert nincs pasija altalaban a magukat csunyanak tartoknak mert csunyak hanem mert a top pasik kellenek nekik nem az aki azert szereti oket amikyenek belul. A masik pedig h a kisugarzas borzalmasan fontos, es ha nem szereted magad akkor mas se fog teged.
16/31 A kérdező kommentje:
15# Igen,tudom,hogy a kisugárzás is fontos,de képtelen vagyok másmilyen lenni.Azért köszi a normális válaszokat,akik meg unalomból provokáltak,azok kapják be. :D
2016. dec. 10. 20:28
17/31 anonim 

válasza:

13-as vagyok. Komolyan mondtam.
18/31 A kérdező kommentje:
Akkor indokold meg.
2016. dec. 10. 20:34
19/31 A kérdező kommentje:
Na te se tudod. :D
2016. dec. 10. 21:13
20/31 anonim 

válasza:

Pacsi, én is nagyon csúnya vagyok, és mindenki nagyon rondának tart engem! :D
Többen mondták már a szemembe is.
Ráadásul szerelmes vagyok egy srácba, aki szintén hihetetlenül rondának tart.
Önbizalom így mínuszban, szívem összetörve.
Van ettől lentebb?
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!