Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a fiúk?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az hogy nekem nagyon bejönnek az"ecsetfejű"fiúk szerintem tök cuki ha egy fiúnak ikyen haja van.

És még ha jól is néz ki belsőre egy tahó p@raszt,vagy csak arra kellenék neki.Tényleg tisztelet annak a kevés fiúnak aki nem ilyen.

14l

2016. dec. 9. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes fiút keresel ne az ecsetfejűek közt válogass! :) 15/F
2016. dec. 9. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

ezt a bunkó viselkedést akarják a nők, mert azokat a fiúkat akik az "ablakok alatt verseket mondanak" azokat elhajtják.

eleve a csajozás olyan mint egy kétfenekü dob, valahol érzéketlennek kell mutatnod magad, ami nem vagy, valahol meg az ellentétét.(tisztelet a kivételeknek)

2016. dec. 9. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdjünk el mi is általànosítani a csajokra?
2016. dec. 9. 22:24
 4/8 bit123bit ***** válasza:
Az a helyzet hogy az "ecsetfejű" azért ecset fejűek, mert nincs saját stílusok ezért meg akarnak felelni a társadalomnak. A legtöbb ilyen fiú csak ki használni tudd egy lányt. Lehet hogy nagyon bejönnek az ecset fejű fiúk, de én nem hinném hogy van normális is közöttük. Én nem vagyok "ecsetfejű", és nem is követem azt amit elvár a társadalom szóval minden divat dolgot ha lehet kerülök, és ez nekem rosszul esik hogy nem haladok előre, de úgy vagyok vele hogy nem érdekel, az se hogy ki mit mond. Most írhatnék ide ezer dolgot, mert én nagyon utalom az ilyen fiúkat. 18/F
2016. dec. 9. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Sajna nekem nagyon fontos a külső megjelenés egy fiún ezért ha az hiányzik akkor szóba se jöhet.
2016. dec. 9. 22:31
 6/8 bit123bit ***** válasza:
4-es vagyok.. A külső megjelenés a legfontosabb, de a belső is a legfontosabb. De vannak rendes normális fiuk is akik nem "ecsetfejuek" és ugyan úgy jó a külső megjelenésük, szóval nem csak az "ecsetfejuek" léteznek.
2016. dec. 9. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Íme a feminácizmus agymosásának élő példája. Tojik rá, milyen az ember, ha nem olyan buzerátor kinézetű, mint a sok randa divatmajom "fiú".

Aztán meg rinyál, hogy "jajj minden férfi egyforma, pfuj!"

2016. dec. 10. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire **** vagytok válaszolók?

Nem vesztek észre hogy ez csak egy olyan fiú troll kérdése,akire rá sem néznek a lányok?...

2016. dec. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!