Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Tényleg lehetseges ksinyomiból nagymaneővé válni? 😃
Na a lényeg h mivel változok megha nagy szívfájdalommal is, ideje volt belátni h az én klasszikus elképzelésem a csajokról nem működik.
Szóval a kismenő posztjára nem törekszem, ha valamit csinálok akkor jól.
Valamifele gu
Na elküldtem veletlen.
Na szóval vmifele gurut kene keresnem? Tudjatok aki így helyreráz, divat minden szerint.
Eddig ilyet csak filmekben láttam.
Leteznek ilyenek, akik csajozásu tippeket adnak meg hasonlók?😂
Már jó ideje erik a gondolat bennem. 21 evesen meg csak egy csajom volt, az js lassan 3 és fél éve.
Ez így tarthatatlan, nem kellek senkinek.
Szóval normálissa kell valnom.
Voltak a suliban régen arcok, akik ilyen kis senkik voltak úgymond, mint én is.
De ők elmentek közgazdásznak, ügyvédnek es iszonyat menő lett némelyik amit nem is értek😃
Egyik nap láttam vmelyiket több csajjal.
Persze ők mindig szerettek volna sok nővel, én meg nem. Engem inkább a gyermeki lelkem akadályoz meg az, hgy erzelem nélkül semmi sem megy. Tehát nekik mas problemajuk volt.
Ezt hogy lehetne megváltoztatni?
Mindig mindent egy lapra teszek fel, en képes vagyok 1 nővel leélni az életemet de ez nem nyerő duma es mar rájöttem én is.
Ezt az izolált allapotot megmar utálom, mar az összes legomat bedobtam ágy alá, tönkretesznek ezek a cuccok.
Meg normális meló meg életcél is kéne, vmi olyan amiben nem kell álmodozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!