Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte vonzom a nyomorékokat?
Ezzel vagy azt lehet tenni, hogy szóra sem méltatod, vagy hogy mindenkinek engeded, hogy megdugjon és akkor kurvä leszel, vagy összejössz valakivel, hogy foglalt legyél.
Választhatsz :D
Nálam is hasonló a helyzet. Felém is nyitottak már lányok, de egyik sem volt olyan komoly, mint amilyet eredendően kerestem -értsd nem jár minden héten buliba, és van 5 különböző pasija egy évben-.
Az egyik szerelmes levelet is küldött, nagyon feszengtem és nekem volt rossz érzés "elküldeni", de egy hét múlva már én voltam a leggyűlöltebb ember a szemében, szóval ezzel meg is lett "oldva".
Szerintem jól tetted, hogy elküldted őket, nem olyan fiúk kezdeményeztek nálad, mint amilyet keresel. Annak sem lenne értelme, ha összejönnél eggyel de csak nyűglődés a kapcsolat, mert nem illetek össze.. A randi is csak feszengős és kínos lenne, ezért nem másztam bele én se.
Talán vezekelhetsz a "bűneidért" ha ennyire rosszul érzed magad emiatt, pl ne csak várj amíg nyitnak feléd a fiúk, hanem te is próbálj ismerkedni. Ha elküldenek téged egában leszel
Eléggé nagyképű vagy, ha másokat nyomoréknak nevezel.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: beszélgess vele!Kérd meg, hogy ne zaklasson és hagyjon békén, mert nem az eseted!
Ja és örülj ezzel a stílussal, hogy egyáltalán bejössz valakinek!Akiknek meg a közeledését várod, valószínűleg ezért nem közelednek hozzád.
Nem bántásból írtam, hanem azért, hogy elgondolkodj ezen és változtass!A külső meg nem minden.
Ribizli. Ribizlik mindenhol -.-"
Amúgy azért mert "szép vagy"
Hány éves vagy?
Mi a jelző?Nem a nyomorék még idézőjelben sem.
Zaklatónak hívnám nem nyomoréknak
És akkor az ne zavarjon téged, ha a ribi jelzőt mondom rád kedves kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!