Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetek meg normális kedves fiukat?
Már volt 2 barátom is mind a kettőröl azt hittem más mint a többi srác de tévedtem...
A mai fiukat mert csak az edrdekli milyen a segged meg a melled..?
Viszonylag normálisnak vallom magam, de nem fogok oda lesüllyedni, hogy gykn ismerkedjek :D szerintem neked se kéne ezt tenned, mennyi idős vagy amúgy? Egyébként meg akkor magadon is változtass egy kicsit és akkor talán más fiúknak is megtetszel.
17F
Ha csak olyannal találkoztál még, akit csak az érdekel, hogy "milyen a segged meg a melled", akkor próbálkozz kicsit idősebbel, a fiatalabbak még "túlbuzgóak" :D
Idősebbnek pl. itt vagyok én :D
25F Szabolcs megye
Bárhol :D szerintem ugyanúgy vannak a te környezetedben is normális fiúk csak nyílván nehezebb észrevenni őket :)
Amúgy ha csak barátkoznál is fiúkkal én szivesen beszélgetek veled :)
Miben tévedtél? :D
Attól függ amúgy, hogy melyik szögből nézzük a normálisat.
3 dolgot biztosra mondok.
1. Kaptál már privit amiben győzködnek, hogy ő nem ilyen.
2. Itt is elkezdik majd amit priviben.
3. Normálisnak mondjam magam?
Nem túlzottan, mert ugye szeretjük a kézzel fogható dolgokat de engem azért a jelenlegi álláspont alapján sokkal inkább az érdekel, hogy adott lány is van-e annyira hűséges mint én és mennyire adja könnyen magát.
Nem szeretem a túl könnyű dolgokat, de aki túl sokáig húzza az agyam az meg beképzeltségig viszi már a dolgot amit meg megint csak nem szimpatizálok a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!