Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerhetek meg érett...

Hol ismerhetek meg érett normális pasikat?

Figyelt kérdés

Szeretnék ismerkedni de a korombeli srácoknak semmi komolyságuk nincs egy normális kapcsolat kialakításához .

Nyitott vagyok az ismerkedésre csak nem a komolytalan korombeliekkel .

Idősebb férfiak is vonzanak egyálltalán nem zavar ha valaki idősebb nálam ( akár sokkal is ) .

15L

2015. ápr. 3. 22:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
És melyik megyében keresel?
2015. ápr. 3. 22:37
 2/16 anonim ***** válasza:
gyere kisangyalom 50f
2015. ápr. 3. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok, de egyrészt nem akarok 15 évesekkel ismerkedni, másrészt meg a normális, odafigyelő faszikat többségében úgyis lerázzátok, úgyhogy én már senkivel sem akarok ismerkedni.
2015. ápr. 3. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Hat itt biztos nem. Ki a normalis?

"Addig nem tudtam, hogy az apam folyamatosan reszeg, mig nem egy nap jozanul jott haza."

Erted mit akarok mondani? Egy erett normalis pasi nem fog 15 evessel kezdeni, ezt is elarulom, mivel kiskoru vagy. Tehat eleve csak valami furcsa fickok johetnek szoba, amit nem ajanlok. Sajnos ez van : ((

2015. ápr. 3. 22:41
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát tuti nem itt. :D A srácok 80%-a meleg. A 34%-uk látens-b*zi, 4%-uk totál kattant, de jó arc, a maradék 1% pedig értelmes is, de ők ilyenkor már alszanak.

Én meg szar vagyok matekból. Valaki korrepetálást vállal matek érettségi előtt? :D

18/L

2015. ápr. 3. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:
#5: Ha meg akarsz bukni matekból, válassz engem. Igaz, vagy 13 éve ötöst kaptam matekból az érettségin, de most már tuti nem mennék át.
2015. ápr. 3. 22:44
 7/16 anonim ***** válasza:
én vállalok korrepetálást :D mennyit tudsz fizetni? :D
2015. ápr. 3. 22:45
 8/16 anonim ***** válasza:

#6 Ha jó pasi vagy, akkor még a bukást is megkockáztatom. :D

#7 A zsebpénzemet megvonták tőlem, mert (mindegy miért), így fizetni "money"-ban nem tudok. A szüzességem elég jó ár lenne érte? (VICCELEK! - Tényleg szűz vagyok, de r*banc nem. Csak nagyszájú. :D)

2015. ápr. 3. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet írni neked. Akkor írj te.
2015. ápr. 3. 22:49
 10/16 anonim ***** válasza:
#5: ha nem érettségi előtt egy hónappal jutott volna eszedbe, még akár beszélhettünk volna róla. Ennyi idő alatt ne várj csodát.
2015. ápr. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!