Hol ismerhetek meg érett normális pasikat?
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni de a korombeli srácoknak semmi komolyságuk nincs egy normális kapcsolat kialakításához .
Nyitott vagyok az ismerkedésre csak nem a komolytalan korombeliekkel .
Idősebb férfiak is vonzanak egyálltalán nem zavar ha valaki idősebb nálam ( akár sokkal is ) .
15L
2015. ápr. 3. 22:37
11/16 anonim válasza:
#8: Egyéne válogatja, hogy ki milyennek tart. Azért büszke lennék magamra, hogy valaki az én segítségemmel bukott meg. Sajnos vizsgáztatáskor nem buktathattam meg senkit, a témavezetőm nem engedte, hogy az én lelkemen száradjon ilyen szörnyű bűn, pedig mondtam neki, hogy én fel tudnám dolgozni, de hiába, úgyhogy most már jó lenne valamilyen pozitív élmény is ilyen téren, mondjuk valakinek a bukásában segédkezni. Ja és biztosan rossz kislány voltál, ha megvonták a zsebpénzedet, ezért elfenekelést érdemelsz. A 6-os számú emberbácsi voltam.
12/16 anonim válasza:
#5 én az 1%-ban benne vagyok:DDD matekból is jó vagyok most fogok szint vizsgázni de lehet tudok segíteni:DDD
13/16 anonim válasza:
OMG 1 hónap van már csak érettségiig? :D ebbe nem gondoltam bele, akkor neem, nem még a szüzességed sem lenne elég ár hozzá :S:S
Amúgy is ritkán korrepetálok csak középsulisokat :D
15/16 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy minél idősebb egy pasi, annál kisebb az esélye egy igazi kapcsolatnak. Lennél akár szerető is?
16/16 anonim válasza:
Mivel 8 évvel ezelőtt én is voltam 15, így biztosan kijelenthetem, hogy de, a korosztályodban is vannak normális srácok. Az más kérdés, hogy miért nem találkozol velük/miért nem veszed észre őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!