Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki?
Az sose baj ha egy fiú gondolkodik/elmélkedik és verset ír, szerintem a műveltebb lányok kifejezetten vonzónak találják :)
Viszont figyelj arra hogy ennek ellenére is maradj elég tökös. Persze itt nem arra gondolok hogy verekedj mindenkivel meg hasonlók, hanem hogy meg tudd védeni magad, esetleg a lányt. (Igen, az jól esik a lányoknak ha a fiúk megvédik őket.) Kicsit bénán fogalmaztam eg amúgy ezt a dolgot, de remélem érthető :'D
Most miért borostával képzeltelek el egy tölgyfa asztal fölött gyertyafényben egy bazinagy tollal a kezedben? XD
Egyébként ez jó dolog. Még mindig jobb ha sokat gondolkodsz mint hogyha nem használnád azt a dinnyét a nyakadon. Én is szoktam írni és ha lenne pasim biztos kikérném a véleményét róla ha pedig ért kicsit hozzá akkor még többet nyomna a latban a véleménye.
Szóval szerintem ez nem ciki, hanem előny ha jól használod
Ugyanilyen vagyok, mint te. A versekkel nagyon el lehet kápráztatni a lányokat. Az csak előny, hogy romantikus művészlelkek vagyunk, haver! :D
16/f
Ez egyáltalán nem ciki. És egyébként a "fura" kategória ténylegesen ott kezdődik, hogy bogár farmod van vagy ilyesmi. Ez egy teljesen normális stílus és megértem, hogy nem nyitsz mindenki felé, vagy hogy magányosabb vagy. Igazából a lánytól is függ, hogy mennyire társaságkedvelő. Szerintem menj oda hozzá és beszélgess vele vagy velük( baráti társasága). Az osztályomban is van egy fiú, aki odajárkál hozzánk, mert a barátnőm bejön neki. Tehát ezzel nincs semmi gond :)
Ha gondolod írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!