Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ciki, hogyha ilyenekről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, hogyha ilyenekről fantáziálok?

Figyelt kérdés
Van barátom már egy jó ideje és szóba került a sexualitás,hogy jól lenne már ilyen téren is kimutatni,hogy szeretjük egymást. Szerintetek nagyon gáz,hogy sexuális gondolataim vannak vele kapcsolatosan? Szeretném kimutatni így is a szerettemet felé. Nagyon gáz,hogy 17 évesen ilyenekről fantáziálgatok a barátommal kapcsolatosan még várjak vele vagy ennyi idősen belevághatunk ennek a témának a megvalósításában?Tudom,hogy akkor kezdjek bele amikor készen állok rá de szerintetek gáz,hogy ilyen gondolatokra gondolok,hogy jó lenne vele úgy is lenni?Ő 20 éves.

2016. nov. 10. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. nov. 10. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy mire gondolsz, perverz dolgokra hogy azt csinálnád vele?:D
2016. nov. 10. 22:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát arra,hogy jó lenne már testileg is érezni őt.
2016. nov. 10. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez termeszetes.
2016. nov. 10. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

1. Szex nem sex ha csak nem angol vagy.

2. 20 eves palidnak kellene eroltetni a dolgot.

3. Az elozobol adodoan ha szolsz neki akkor szivesen bele menne a dologba.

2016. nov. 10. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem "gáz", sőt teljes mértékben természetes! És ha úgy érzed, készen állsz rá, akarod, és megbízol teljesen a párodban, akkor nyugodtan belevághattok. Persze figyeljetek a védekezésre, stb., de most erről nem fogok itt papolni. :) 17 évesen, egy szerelmi kapcsolatban(!) már simán belefér a testiség is szerintem.
2016. nov. 10. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz,az első(eddig egyetlen,igaz,már nem vagyunk együtt,de több mint 2 évig voltunk nem bántam meg semmit)16 évesen feküdtem le.

Most 18,lassan 19 éves vagyok és aki tetszik arról is fantáziálok ilyen értelemben,szóval tényleg nem hinném hogy gáz lenne...

2016. nov. 10. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már gáz te kis mókusvirágszál? Ha szeretitek egymást és mindketten akarjátok, akkor do it!
2016. nov. 11. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!