Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki hogy 19 éves vagyok és még szűz vagyok?
Igazából nem tartom magam csúnyának csak egyáltalán nincs semmiféle önbizalmam így kb a múltam miatt. Későnérő típus vagyok és még kb 2-3 éve eléggé sok cikizés ért engem a magasságommal, hangommal minden ilyennel kapcsolatban.
De így mára változtak a dolgok 181 cm vagyok 93 kilóval és én meg most ezt látom kissé nagy problémának hogy túlsúlyos vagyok. Most így egyre jobban az eszembe van hogy milyen jó lenne minden nap egy olyan lány mellett kelni akit szeretek és ő is engem és egyben a legjobb barátom is lehetne. Aki van így barátom kedvesnek tart meg jó fejnek. Az empátia képességem is elég jó.. Egy baj van velem hogy hirtelen haragú vagyok és ha ezen tudnék változtatni sokkal jobb lenne.
Így egy kicsit furának tűnhet a kérdés hogy ennyi mindent leírtam de attól még komolyan gondolom. Csak ugye akit ismerek mindenkinek megvolt és amikor véletlen feljön a téma így muszáj hazudnom helyzethez megfelelően mert cikinek érzem.. Az lehet hogy mostanában sokat vagyok kanos azt igazából elég könnyedén meglehet oldani.. De közben meg belegondolva nekem többre van szükségem mint egy egy éjszakás kalandra.. Ezt most úgy írtam mintha már megdöngettem volna 100 csajt de én valamiért ezt érzem :D
Le a kalappal aki ezt elolvasta és normálisan válaszolt :D ( Fogalmazási meg helyesírási hiba akadhat de most nem gondoltam át teljesen csak írtam amit érzek és lehet egy kicsit összevisszaság az egész de remélem érthető. )
"De közben meg belegondolva nekem többre van szükségem mint egy egy éjszakás kalandra.."
"Az ciki hogy 19 vagyok és még szűz vagyok?"
Így akkor most nem igazán értem, hogy mi kell, meg úgy eleve, hogy mi a kérdésed.
Nem ciki. Gyerek vagy még, hiába vagy hivatalosan nagykorú. Szerintem jó, ha nem csak úgy elveszíti az ember valakivel. Hanem olyannal, aki tényleg fontos neki.
Mondjuk 30-40 éves korig szerintem ne várj.
Másoknak meg semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Ha nem akarod elmondani nekik, akkor nem kell.
Nem ciki. Es a testsullyod miatt egesz biztosan nem lesz gondod a par keresessel. Persze nem fogsz minden nonek tetszeni, de ez igaz a vekony meg a kigyurt emberekre meg mindenkire.
En alacsonyabb vagyok nalad es 100 kilo, regebben eleg vekony voltam. Kb 15 eve nem voltam fel evnel tovabb egyedulallo.
Első válaszoló gondoltam hogy nem fogod érteni.. :'D Így most reggel belegondoltam hogy nagyon összevissza írhattam és lehetséges hogy picit jobban át kellett volna gondolni mit írok. Szokásom este sokat gondolkozni mindenféle dolgon. Nem régóta lett ez a szokásom.
30 éves koromig biztos hogy nem fogok várni az szerintem elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!