Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ciki hogy 19 éves vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki hogy 19 éves vagyok és még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Igazából nem tartom magam csúnyának csak egyáltalán nincs semmiféle önbizalmam így kb a múltam miatt. Későnérő típus vagyok és még kb 2-3 éve eléggé sok cikizés ért engem a magasságommal, hangommal minden ilyennel kapcsolatban.

De így mára változtak a dolgok 181 cm vagyok 93 kilóval és én meg most ezt látom kissé nagy problémának hogy túlsúlyos vagyok. Most így egyre jobban az eszembe van hogy milyen jó lenne minden nap egy olyan lány mellett kelni akit szeretek és ő is engem és egyben a legjobb barátom is lehetne. Aki van így barátom kedvesnek tart meg jó fejnek. Az empátia képességem is elég jó.. Egy baj van velem hogy hirtelen haragú vagyok és ha ezen tudnék változtatni sokkal jobb lenne.

Így egy kicsit furának tűnhet a kérdés hogy ennyi mindent leírtam de attól még komolyan gondolom. Csak ugye akit ismerek mindenkinek megvolt és amikor véletlen feljön a téma így muszáj hazudnom helyzethez megfelelően mert cikinek érzem.. Az lehet hogy mostanában sokat vagyok kanos azt igazából elég könnyedén meglehet oldani.. De közben meg belegondolva nekem többre van szükségem mint egy egy éjszakás kalandra.. Ezt most úgy írtam mintha már megdöngettem volna 100 csajt de én valamiért ezt érzem :D

Le a kalappal aki ezt elolvasta és normálisan válaszolt :D ( Fogalmazási meg helyesírási hiba akadhat de most nem gondoltam át teljesen csak írtam amit érzek és lehet egy kicsit összevisszaság az egész de remélem érthető. )

2016. szept. 14. 01:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ahh, sajnos, vagy nem sajnos, de ilyen fiatalka vagyok. :D
2016. szept. 16. 19:00
 22/24 anonim ***** válasza:
De ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privátot. :)
2016. szept. 16. 19:15
 23/24 anonim ***** válasza:
12-s vagyok. Mai fiatalság? Konkrétan te is az vagy (WTF? O.o).
2016. szept. 16. 19:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Az vagyok meg en is 19 éves létemre. Se barátnő se csók semmi pedig en nem foghatom semmire mert túlsúlyos, alacsony, csúnya, rossz stílusú, büdös sem vagyok csak ilyen nyomi ami éppen elég.
2016. szept. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!