Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Most akkor mi is az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most akkor mi is az igazság?

Figyelt kérdés

Ha egy lány nem sminkel, nem érdeklik az aktuális trendek, megkapja azt, hogy igénytelen, hogy nézhetne ki jobban is, meg hogy tegyen már magáért, stb...

ha pedig kicsit divatosabban öltözik meg sminkel, akkor pedig az a baj, hogy lehetne természetesebb is...

Most akkor melyik?

2016. nov. 23. 16:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ÉN 2000.János pápa elítélem a sminket!

ÉN 800.000.000. Lezxvaniojőkülúv (OLVASD FEL! :D) mágus imádom a sminket!!

A baj mint látod, hogy ahány ember annyi szokás, de szerintem attól függ mennyire szép az arcod, ha kevésbé akkor javaslom a szemfestéket, ha jobban akkor ajánlom a semmit

2016. nov. 24. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Fordul a halál egy randa plázak... után.

A smink arra jó, hogy valaki gazdag legyen abból, hogy gusztustalan vegyszert kentek az arcotokra, ami szétroncsolja a bőrötöket, utána meg már 20 évesen is kenegetitek az arcotokat ránctalanító, bőrfiatalító, meg "hidratáló érzést nyújtó" (tehát nem hidratáló) vegyszerekkel.

2016. nov. 24. 18:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Sminket a ronda lányok számára találták ki. És nemlehet mindig smikelt arca egy lánynak, szóval ha összejön egy sminkelt lány egy sráccal elég 1 alkalom hogy smink nélkül lássa meg őt és kiábránduljon belőle !
2016. dec. 9. 15:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha jól elvagyok egy lánnyal nem érdekel hogy néz ki :)
2017. jún. 19. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!