Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol itt az igazság?

Figyelt kérdés
Több mint 3évig jártunk az exemme, már jóformán a közös életet terveztük mikor úgy döntött h neki más kell. Neki adtam mindenem ő pedogr kihasználta ezt, majd dobbantott. 4hónappal utána ő boldog mással, én pedig egy srácban sem vagyok képes megbízni. Magányos vagyok, a barátok sem segítenek sokat. Mit tegyek...
2016. márc. 1. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nyertél tapasztalatot. Előbb utóbb újra fogsz tudni bízni emberekben, csak adj időt magadnak. Addig meg kezdd el az önmegvalósításod. sport,hobbi,stb.
2016. márc. 1. 00:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs igazság,

Ha nem segítenek a barátok akkor próbálj újakat szerezni

2016. márc. 1. 00:14
 3/3 A harmadik szem ***** válasza:
60%

Hmm... Én régebben mikor magányosnak éreztem volna magam, mindig belegondoltam, hogy valójában mennyire nem lesz következménye annak, ami most borzalmasan átjár. Ez az érzés később úgy is el fog múlni. Változni fog. Rengeteg másik embernek van ugyan ilyen érzése. Tényleg ennyire jelentős lenne ez a céltalan magány, vagy csak én képzelem így? És ha meghalnék mi lenne? Semmi. Véget érne ez az érzés, és jelentését veszítené 100%-ban. Valójában egyszer úgy is meghalunk, akkor van-e értelme ezzel az érzéssel hergelnem magam? Valójában van-e értelme akármivel is hergelnem magam? Úgy is csak annak marad nyoma, amit csinálok. És az is csak addig, amég vannak emberek akik foglalkoznak velem. És ha már nem lesznek emberek? Akkor már semminek sem lesz értelme? Mi az élet értelme???

Mi mind a világ közepének érezzük azt, ami valójában jelentéktelen. Magunkat.

A legjobb amit tehetünk, hogy boldogok vagyunk, mert a világmindenségnek nem számít, hogy mit csinálunk, mert nem tud értékelni, és nincsenek érzései. Az egyetlen dolog ami BIZTOSAN jó az életben, az az, ami NEKÜNK jó.

Ne törd magad semmin, sose, mert az egész világegyetemnek az általunk fölfogható és értelmezhető LÉNYEGÉT elrontod.

Legyél boldog.

2016. márc. 1. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!