Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Most akkor mi is az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most akkor mi is az igazság?

Figyelt kérdés

Ha egy lány nem sminkel, nem érdeklik az aktuális trendek, megkapja azt, hogy igénytelen, hogy nézhetne ki jobban is, meg hogy tegyen már magáért, stb...

ha pedig kicsit divatosabban öltözik meg sminkel, akkor pedig az a baj, hogy lehetne természetesebb is...

Most akkor melyik?

2016. nov. 23. 16:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hétköznap csak szemceruza, az se túl feltűnő, "mosómacis". :) hétvégén meg semmi. ha pedig ünnepnap van, és biztosra vehető a fotózás, a ceruza mellé kevés alapozó a bőregyenletesség érdekében, és semmi egyéb, csak ez a kétfajta sminkcuccom van.

A stílusom pedig akár egyedinek is mondható :)

2016. nov. 23. 17:03
 12/24 A kérdező kommentje:

10: a kivétel erősíti a szabályt. A "fiúk"at csak megkérdeztem, mit szólnak ehhez... egyéb kérdés?

Neked lehetne több eszed, hogy nem esel nekem egyből egy ilyen apróság miatt ;)

2016. nov. 23. 17:06
 13/24 anonim ***** válasza:

"A "fiúk"at csak megkérdeztem, mit szólnak ehhez..."

Igen, azért tetted fel úgy a kérdést, hogy

"Most akkor mi is az igazság?"

és

"Most akkor melyik?"

Nem pedig úgy hogy mit szólnak hozzá.

egyéb kérdés?

2016. nov. 23. 17:14
 14/24 A kérdező kommentje:

Lenne! Belém kötsz még valamivel? :)

Kezd irritálni, hogy minden kérdésemnél megjelenik egy nagyokos, aki nem tud elvonatkoztatni a dolgoktól... akkor a többi válaszoló miért is tudott?

Legközelebb ne viseld ennyire a szíveden a dolgokat, fog még nagyobb csalódás is érni az életben, ez igazán nem nagy dolog...:P kár, hogy anyu ezt nem tanította meg neked.

2016. nov. 23. 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mára szokás lett elfelejteni, hogy a sminket arra találták ki, hogy a nő felhívja vele a figyelmet a szép részekre, és eltakarja a csúnyákat. Ma kennek mindent, ha kell, ha nem.
2016. nov. 23. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Én csak azért ellenzem a sminket, mert én sem használok :D + tényleg jobban tetszenek úgy a lányok, persze biztos van olyan helyzet, amikor használnia kell ezt meg azt, de itt is az a szabály, ami mindenhol, aranyközépút :D

17F

2016. nov. 23. 17:58
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekem szerintem szép a szemem, bár mondták már többen is, ezért szoktam kihúzni. tény, hogy úgy máris jobban néz ki...

Másmilyen smink nem is kell, minden egyéb rendben van, a szempilláim meg alapjáraton hosszúak :)

2016. nov. 23. 18:04
 18/24 anonim ***** válasza:

GOndolom nem ilyen sminkre célzól

[link]

mert ha ilyen sminket visel valaki még a hétköznapi napokon is az szerintem már nem normális..

Ilyen szem kihúzásra gondoltál?

[link]

[link]

[link]

[link]

Mert szerintem ezek közül mind jó :)

2016. nov. 23. 18:31
 19/24 A kérdező kommentje:

Az utóbbiak közüli 2. képen levőt sokszor csináltam régen, mostanában alul is teljesen kihúzom, kb. így:

[link]

Persze az ennél durvább nekem már túl beteg, a tusvonalat se húzom ki az arcomig :)

2016. nov. 23. 19:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, még tetszik is :D szóval ne aggódj, eprsze biztos van olyan, akinek nem tetszik, de azzal meg nem kell törődni.
2016. nov. 23. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!