Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti megismerkednétek/ös...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megismerkednétek/összejönnétek egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre. 18 éves, 170 cm magas, 75 kg, macis felépítésű fiú. Rövid, sötétbarna haj, sötétbarna szem, átlagos külső. Öltözködését tekintve nem kirívó, sportosan öltözködik. Belső: makacs, gyakran önfejű, nyíltam szembe száll a többség akaratával és kimondja amit gondol és megvédi magát, néha emiatt idegesítő és ezért sokan nagyképűnek tartják. Ugyanakkor önzetlen, barátságos, hűséges, őszinte, illedelmes. Rengeteget olvas, tájékozott, szereti a természettudományokat, a sportokat, illetve gyakran sportol is. Igyekszik reálisan gondolkozni, korrekt módon viselkedni, megelőzni a konfliktusokat de ha ez nem sikerül minden erejével azon van, hogy megoldja. Néha lusta és szókimondó, máskor csendes és visszahúzódó. Ennyi jutott most így eszembe, természetesen még van sok dolog, köztük rossz és jó is egyaránt.

2016. nov. 20. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Szívesen megismerkednék egy ilyen sráccal :)

Ezek alapján szimpi :D

2016. nov. 20. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebből igen
2016. nov. 20. 21:57
 3/9 anonim válasza:
Ezek alapján igen. :)
2016. nov. 20. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Rólam írtál? :)
2016. nov. 20. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tűnik szimpatikusnak.
2016. nov. 20. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:

#4-es

Upsz, lebuktam :) eddig mindenkinek ment a zöld kéz

2016. nov. 20. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen :) szimpi
2016. nov. 21. 10:46
 8/9 anonim válasza:

Igen :) nagyon szimpi. Nekem a belső a fontos es nem a külső. Azt hiszem össze jönnek vele

15/l

2016. nov. 23. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem túlzott az önfejűség akkor igen :D L/17
2016. nov. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!