Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
Pl. 16-18 éves és még nem is csókolózott. Lényegében még kapcsolat szűz.2016. okt. 26. 22:58
1/12 cecee válasza:
Persze! Gondolj bele, te is igy kezdted. :D
2/12 anonim válasza:
Szerintem az is jo. Vegulis ha te iranyitasz mivel a fiu atengedi neked mert o tapasztalatlan az ereszben, akkor nyert ugyed van :) bele nevelehetsz par doltot igy :)
3/12 anonim válasza:
En osszejonnek :) ez sztem aranyos ha a fiu meg batortalan
4/12 anonim válasza:
Igen, természetesen. Valahogy ez még vonzóbb is számomra, mintha már volt barátnője. :)
5/12 anonim válasza:
Igen, sőt, szívesebben, mint olyannal, akinek már volt...mert így nem lenne az a bizonyos "csak második" érzésem.^^
6/12 anonim válasza:
Persze :) azokat a lanyokat /velem egyutt/ akiknek nem volt meg kapcsolata es nem csokolozott tuti nem zavarja :) 15/L
7/12 anonim válasza:
chh regetegen nem! hidd el tapasztalat :) tartsd titokban ha lehet mert ha nem életed végéig minden tekitetben szűz maradsz. tapasztalat
8/12 anonim válasza:
Én igen. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
9/12 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak.
Nem jönnének össze sokan,mert biztos oka van hogy nem volt és ezért ők sem jönnek össze vele,mert ha más sem akkor ő sem,mert lehet hogy rossz híre van,nem normális stb és azt hiszi ezért van még mindig egyedül.
Így születnek az örök szüzek,ahogy énis.
17/f
10/12 anonim válasza:
Ja és nem akarja égetni magát mások előtt hogy pl " hát... Te tudod.. senki másnak nem kellett,de neked igen..furcsa vagy"
Vagy a... "hm...hát legyetek boldogok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!