Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék végre összeszedni magamnak egy barátnőt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezeregy ilyen kérdés van itt, de nem találtam meg a megfelelőt. Már régóta szeretnék egy kedves, aranyos lányt magam mellé, de nem tudom hogyan tegyem. Szórakozóhelyekre nem járok, soha nem is voltam és nem is lenne kivel mennem. Próbáltam Facebookon írni lányoknak, beszélgettünk egy kicsit, aztán leráztak. Máshol hol és hogyan tudnék ismerkedni? 15/F2016. nov. 20. 12:52
11/14 anonim válasza:
Először is: 15 éves vagy, nem kell olyan görcsösen keresni. Egyébként inkább iskolán kívül keress. Ott több esélyed van, 0 előítélettel néznek rád az emberek.
12/14 anonim válasza:
egyet mondjál meg elösször és válaszolok. 15 évesen minek neked "Barátnő" ? Menjél inkább játszál a GTA nevezetű játékok vagy mittudomén
13/14 anonim válasza:
Egy biztos ha lehet ne osztályon belülről válassz ha lehet mert akkor meg van annak az esélye hogy a csaj egyfolyátban rajtad fog lógni és nem biztos hogy a barátaid ezt jó szemmel fogják nézni
14/14 A kérdező kommentje:
osztályon belülről nem fogok,mert csak fiú osztálytársaim vannak :D
2016. dec. 2. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!