Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csinálok rosszul?
Mit csinálnál rosszul? Persze, változz meg hátha úgy lesz egy kapcsolatod. Vagy mit szeretnél olvasni a válaszokban?
Örülj neki hogy szép vagy, éshogy egyetemen tanulhatsz :D
Utóirat: Azért szépen leírtad majdnem minden testrészedről hogy szép de ha beljebb mész az is olyan szép? Mert van akit még az is érdekel. :)
Olyan válaszokat szeretnék kapni hogy miben változzak meg!
Szerintem belül is szép igen csak valamit rosszul csinálok. Attól még hogy valaki szép kívülről nem minden féle képpen kell olcsónak butának lennie!
13-as jobban leírtál mint én saját magamat!!
Köszönöm hogy megfogalmaztad!!! :)
Nem vagyok önző! Már folyamatosan egyre nyitottabb vagyok, és mivel tudom hogy nem minden a külső ezért nincs is annyi önbizalmam amennyinek kéne lennie! Az eszem a helyén van ettől függetlenül.
Jaja én tudom hogy nem vagy önző:D Csak sok ember számára ez annak tűnhet, mert nem igazán tudják átlátni vagy átérezni a helyzeted. Én is voltam ilyenben, néha vagyok is, csak nekem mindig akkor jött elő amikor lányokkal kellett volna beszélgetni(am fiú vagyok), hogy úgy éreztem mindig, hogy nekem bizonyítanom kell azt hogy én jó vagyok, és hogy anélkül biztos nem leszek jó ha valami különlegeset nem nyújtok. Mindent túlontúl tökéletesen akartam csinálni, aztán pont ezért voltam az első leheletem után csalódott, aztán ezért felejtettem el azt is hogy hol vagyok az adott pillanatban, és lett kínos az egész. Én is mindig saját magamat figyeltem, sokszor figyelem is, és ilyenkor hiperkritikus voltam magammal még a jóra is úgy gondoltam hogy lehetett volna még jobb.(persze ezeket nem tudatosan, én se tudtam hogy mi történik velem, idővel jöttem csak rá.) Meg az, hogy túl komolyan vettem azt, hogy a lányok mit fognak gondolni rólam. Ezeket kell levetkőzni. Akármit is csinálsz próbáld elfogadni magad mindenben.:D Fogadd el ha valamit rosszul csinálsz, mert ettől nem leszel kevesebb, és vedd észre azt is amit jól csinálsz:D Én is hasonló helyzetben vagyok egyébként, mert bejövök a lányoknak, felvesznek facere, rámírogatnak, flörtölgetnek velem, de ugyanaz volt mint nálad:D Sőt suliban keresték a társaságom, féligidegen lányok jöttek oda megölelni, szóval voltak dolgok:D
Legyél soooookkal megértőbb magaddal szemben, a másik embereket ne istenítsd(tudatosan vedd észre az ő gyengeségeiket is ugyanúgy mint a tiédet, de vigyázz ezekkel, ne kritizáld őket, hanem fogadd el az ő gyengeségeiket is, mert ezek is jó dolgok szerintem, szükségesek ahhoz hogy egy ember egész tudjon lenni.) Kezeld magad úgy mintha a legjobb barátnőddel töltenéd az időt, én is annyira jól el tudok már azóta lenni a szobámban egyedül is, leírhatatlan a változás:D Nem önimádatról van szó, vagy túlzott egoizmusról, csak arról, hogy nem vagyok elidegenülve saját magamtól, élvezem a saját társaságom, és pont ezért tudom, hogy mások is tudják élvezni.:D Másrészről meg próbálj minden beszélgetést úgy korrigálni, hogy a partnered bőrébe bújsz, kérdezősködj róla, ha ő kérdez valamit rólad, akkor is azt figyeld, hogy ő mire kíváncsi, ne azt, hogy neked mit 'kell' mondanod, így sokkal jobban elő fogod tudni adni magad. Ha felhoz valami témát akkor se azt figyeld, hogy neked most hogyan 'kell' becsatlakoznod, vagy mit kéne mondanod, hanem azt hogy mitől érezheti még jobban magát a beszélgetőpartnered, hogy mivel tudod jobban te is átélni azt amiről ő beszél, esetleg egy saját történet, vagy már-már beleélve magad az övébe. Nem baj ha eleinte kicsikét bakizgatsz még benne, így lehet fejlődni, a többiek is elnézőek lesznek veled, mivel ők is emberből vannak, ők is szoktak ilyeneket bakizni, mindenki szokott, ezért meg is értik általában.:D
Bocsi hogy ilyen sokat írtam, csak sokat agyaltam én is erről:D
Köszönom utolsó!!!
Nagyon jó amit ítrtál 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!