Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatalabb lányok, akiknek bejönnek a 25 év körüli pasik?
Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 20:31
3/10 anonim válasza:
Vannak. Az osztályomban rengeteg 17-16 év körüli lány jár ennyi idős pasival. Mondjuk én speciel nem tudnék összejönni egy 25 évessel, mert az ennyi idősek már igényelnek egyfajta komolyságot ami nekem ugye nincs és mivel gyerekes vagyok tuti a saját korosztályomból fogok válogatni
5/10 anonim válasza:
Én jóval idősebb vagyok a kérdezőnél és mégis nagyon sok tini akar már velem járni és talizni! És volt akivel taliztam is. Sok tini van aki az idősebb pasikat szereti:)
6/10 anonim válasza:
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D habára a kérdés nem nekem szól, de fordított helyzetben is elég fura lenne nem? 17 éves srác +25-ös nő... Eléggé egy felszínes kapcsolat lenne, hacsak nem valami csodatörént vagy zavar van a rendszerben, de egyébként igen sok ilyen lány van, mert a 25 év körüli pasik már dolgoznak és vehetnek nekik ezt azt, pedig csak anime kell, semmi más!
8/10 anonim válasza:
Azért ez nem apakomplexus, egy 17-18 éves lány meg egy 25 éves srác között simán működőképes a kapcsolat. Egyébként kérdező, igen, vannak. :)
9/10 anonim válasza:
36/F vagyok. Engem is szeretnek úgyhogy vannak
10/10 anonim válasza:
Vannak.pl egy csomo lany jar inkabb idosebbel mert eleguk van a 16-17-18 stb fiukbol akik csak a szexre hasznaljak a csajokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!