Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már alap elvárása a lábyoknak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már alap elvárása a lábyoknak, hogy egy fiúnak kockahasa legyen?

Figyelt kérdés
Enélkül esély sincs barátnőre?

2016. nov. 16. 23:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem, és persze hogy van esélye annak akinek nincs kocka hasa

Egy kockahasú.. :D

2016. nov. 16. 23:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

'kockás. Amúgy meg nem árt, ha legalább nem vagy elhízva, de a lányok nehezen tudják elvárni a csupa kockást, mivel nincs nagyon :) pont annyira örülnek azok egy rendesebb testalkatúnak is.

17F

2016. nov. 16. 23:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az legyen a legnagyobb problémád, hogy nincs kockahasad.

Ha pedig a kiszemelted ezért nem jön veled össze, akkor nem jó csajt néztél ki magadnak.

2016. nov. 16. 23:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Tényleg odafigyelek az étkezésre, kiiktattam az édességeket, pizzát stb ilyesmiket régóta és rendszeresen sportolok is hetente öt-hat napot. A fejlődés látszik csak a kockahas nem akar kialakulni.
2016. nov. 16. 23:52
 5/17 Dreed ***** válasza:
100%

ha kockát akarsz,arról tudnod kell,hogy arra nem lehet csak úgy edzeni és bumm már is megvan,azonban ha még nem is sportolsz,de rendesen étkezel,már meglátszik.

90%ban étkezés függő a dolog inkább,az hogy tegyük fel,40 helyett 100 felülést csinálsz,nem lesz nagyobb hatással.

2016. nov. 17. 01:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugy hulyeseg ahogy van... Van egy ket olyan lany akinek a kockahasu fiuk a mindenuk de meg tobben vannak olyanok akiknek a normalis test alkat jon be..pl.: nekem a duci, telt fiuk jonnek be es egyaltalan nem jonnek be a nagyon vekony kockahasu fiuk..mindenkinek mas az izlese es nem kell alltalanositani hogy mar alap dolog minden lanynal a kockahas hat elarulom hogy nem mert alapbol nem a kulso szamit de ha mar ott tartunk hogy azt nezzuk akkor az mindenkinek a sajat izlese es megegyszer elmondom hogy rengeteg lanynak nem az szamit hogy kockahasad van-e vagy sem 17/l
2016. nov. 17. 06:38
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy is!!

Nekem pl sosem tetszettek,pedig mivel vékony testalkatú vagyok nő létemre sincs (nagy)hasam.

De elsem tudnam képzelni,hogy nekem ilyen pasi kellene...én azt szeretem ha van rajta egy kis felesleg :):3 az édes.

19/L

2016. nov. 17. 11:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem elvárás.

18/L

2016. nov. 17. 13:38
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem. 17/l
2016. nov. 17. 14:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kocka hasam csak ugy magatol edzes es etrend nelkul, de meg igy sem merek strandolni. Hidd el, a kocka has az csak egy plusz dolognak jo de nem helyettesit semmit. En nem vagyok jo pasi es hiaba van kockahasam ha meg nem volt baratnom :/ 18
2016. nov. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!