Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már alap elvárása a lábyoknak, hogy egy fiúnak kockahasa legyen?
Szerintem nem, és persze hogy van esélye annak akinek nincs kocka hasa
Egy kockahasú.. :D
'kockás. Amúgy meg nem árt, ha legalább nem vagy elhízva, de a lányok nehezen tudják elvárni a csupa kockást, mivel nincs nagyon :) pont annyira örülnek azok egy rendesebb testalkatúnak is.
17F
Az legyen a legnagyobb problémád, hogy nincs kockahasad.
Ha pedig a kiszemelted ezért nem jön veled össze, akkor nem jó csajt néztél ki magadnak.
ha kockát akarsz,arról tudnod kell,hogy arra nem lehet csak úgy edzeni és bumm már is megvan,azonban ha még nem is sportolsz,de rendesen étkezel,már meglátszik.
90%ban étkezés függő a dolog inkább,az hogy tegyük fel,40 helyett 100 felülést csinálsz,nem lesz nagyobb hatással.
Dehogy is!!
Nekem pl sosem tetszettek,pedig mivel vékony testalkatú vagyok nő létemre sincs (nagy)hasam.
De elsem tudnam képzelni,hogy nekem ilyen pasi kellene...én azt szeretem ha van rajta egy kis felesleg :):3 az édes.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!