Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be ha egy fiúnak kockahasa van?
Figyelt kérdés
Csak mert az elmúlt időszakban nagyon sok időt fordítottam, hogy végül elérjem, hogy kockahasam legyen, de pár lányosztálytársam szerint ebben semmi különös nincs.
17/F
2016. okt. 1. 17:36
2/6 anonim válasza:
Mert a lányok többsége már természetesnek veszi azt, ha valakinek kockahasa van. Nem tudják, hogy mennyi munka van/lehet benne. Nekem speciel bejön.
És a félreértések elkerülése végett, lány vagyok
3/6 anonim válasza:
A kockahassal semmi baj nincs, sőt nagyon is vonzó ha egy olyan embert takar aki nem csak külsőleg "megfelelő".
4/6 anonim válasza:
Nekem inkabb a nagy mellkasok jonnek be. A kockas hasat nem nagyon szeretem inkabb legyen csak lapos
5/6 anonim válasza:
Természetesen valamilyen előny, de szerintem sincs túl nagy jelentősége. Akibe szerelmes vagyok...nem dagadt, de nem is vékony...
6/6 anonim válasza:
Hát nekem mindegy hogy egy srácnak milyen a hasa csak azért ne legyen pocakos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!