Lányok, az baj, ha egy fiúnak nincs kockahasa?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de nincs is kockás hasam2015. szept. 30. 20:28
1/12 anonim válasza:
nem nagy baj, de ne legyen rajta nagyon felesleg, de ez csak az én véleményem :)
hány éves vagy?
2/12 anonim válasza:
Ha valaki igazán szeret nem a kocka hasadat fogja nézni hidd el.
3/12 A kérdező kommentje:
15
2015. szept. 30. 20:34
4/12 Kisboltos válasza:
Pólóban/ingben nem is látszódik. Majd csináld mindig sötétben.
Amúgy meg baromira nem számít. Nekem kockás a hasam(nem girnyó), és nem vagyok tőle jobb ember. Most beszélgethetnénk arról, hogy mi kell a nőknek, de ez már nem ehhez a topikhoz tartozik.
5/12 anonim válasza:
Amíg feltételekhez szabod a saját testképed és abból adódó önértékelésed mértékét, mindig is hiányérzeteid lesznek.
6/12 anonim válasza:
Naná hogy baj. Jol néznénk ki ha nem lenne az.Hüjéskedsz? Nagy baj. Az. Szégyeld magad!
7/12 HarciCsiga válasza:
Nem nagyon erdekli a noket a kulso amig igenyes vagy, ezer dolog van elotte:egzisztenica,humor,beszeloke stb..
(a legszexibb a teli penztarca)
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem igen érdekli őket. Ha már elég pénzes vagy, akkor grátiszba esetleg mehet egy Zyzz vagy Pumped Gabo test, ugyanis erre az alkatra bukik a 15-25 év közöttiek 98%-a.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes és értelmetlen válaszokat! :D
2015. szept. 30. 21:32
10/12 anonim válasza:
Nos. Hány fiúnak van kockás hasa? Nem soknak. És hány fiúnak van barátnője? Elég soknak, nem?
A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ehhez nagyon is jó, ha sportolsz, de nem maga a kockahas itt a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!