Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan barát, társkeres...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan barát, társkereső ahol MENTÁLIS betegek vannak? 18/L

Figyelt kérdés

Pszichiátriát ne írjatok, ott már voltam, és nem megyek vissza még egyszer :D

Épelméjű emberekkel meg nem érdemes ismerkednem, mert csak lenéznek, meg megijednek tőlem. Mondjuk megértem őket, néha én is megijedek magamtól. ><

Köszi, Köszi ^^

2016. nov. 16. 12:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Meg ez az eredetisèg dolog is, ha megnezek egy filmet kb; ertem az egészet de a valóságban mindent tönkreteszek.

A legjobb ha elvonulok, mindig akkor sikerülnek a dolgok ha behuzódom a biztos helyre és csak teszem azt amihez a legjobban értek.

Ebben semmi jó nincs, lehet h egy nap milliók ismernek majd de a legfontosabb dolgokat elvesztettem.

Tökéletes el tudom képzelni, leírni hogyan bánnék a baratnőmmel a valóságban meg az ellenkezője jön le.

Örökre tönkrettem egy 16 éves lányt emiatt, s en meg azt hittem szerethetem majd mert valaki megjósolta még azt is hogyan fogunk élni.

De már nem lesz semmi olyan és tegnap már nem is aludtam mert megtudta a kegyetlen igazságot, sose tisztázhatom a helyzetet csak írkálok ide hátha elolvassa és megkegyelmez nekem de úgyse fog.

Az h autista vagyok nem mentség, se az se h elöször elküldött, hogy egy életen át tudnám szeretni pedig nem hihető neki pedig így van.

Mert amit irántam erzett az most kívül van a küszöbön, sose fog többé beengedni és tudom h én vagyok a hibás.

Rettentően fáj.

2016. nov. 16. 14:41
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

S egy hülye ötletemnek köszönhetem az egészet.

Egy fentebbi kèrdésben az van h fogadtak egy lànyról, én olyat sose tennèk.

Ezt a lányt se akartam bántani, szeretni akartam teljes szívemből de rettentő rosszul sült el.

Hamarosan elnegyek és nem jövök majd bissza mert nem lesz kiért.

Remélem talál magának olyat aki szereti majd es aki nem bántja meg ennyire.

2016. nov. 16. 14:49
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Én szívesen ismerkednék :)
2016. nov. 16. 16:33
 14/27 A kérdező kommentje:

köszönöm mentek a zöldek.

#7. Én valóban beteg vagyok, papírom is van róla. tehát nálam nem csak azzal van baj, hogy visszahúzódó vagyok. :) Bár csak ennyi bajom lenne :D de sajnos ez nem ilyen

2016. nov. 16. 16:59
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom, még itt se nagyon merem leírni hogy miért vagyok én beteg.

Mindegy, már látom hogy semmi értelme nem volt ezt kiírni.

Sajnos ez ilyen.

Ilyen vagyok. Néha nem gondolkodok .

Végül is egy szörnyű és gonosz ember vagyok.

Ez tény.

Na mindegy is.

Azért köszönöm a válaszokat! :D

2016. nov. 16. 17:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
miért gondolod h megijednek tőled? milyen mentális bajod van szerinted?
2016. nov. 16. 17:24
 17/27 A kérdező kommentje:

Személyiségzavar, önsértés, öngyilkos/gyilkos hajlam, antiszociális, depresszió, fejfájások, önértéklésí problémák, (beilleszkedési zavarok), ritkán hallucinációk, téveszmék.

(Nyugodtan lehet fikázni ezekért , nem saját hibámból lettem ilyen nyomi szóval nem érnek el vele semmit :) )

2016. nov. 16. 17:32
 18/27 A kérdező kommentje:

Jesszus, de idióta vagyok xdd,

köszi a sok segítséget, de egyenlőre a jövőben inkább a dokival fogok randizni.

több válasz nem érdekel! Köszönöm azért!

2016. nov. 16. 17:35
 19/27 anonim válasza:
47%
Írj privátoz
2016. nov. 16. 17:42
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező a leírtak alapján olyan vagy mint az elöző exem :D simán lehet bárkid bármikor és bármire.

Amugy kétlem hogy van ilyen oldal sajnos valóságban kell nézelödnöd vagy itt keresni esetleg valakit. (itt elég sok a sérült ember szerű lény). F/23

2016. nov. 16. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!