Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan működik a Tinder?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a Tinder?

Figyelt kérdés
Nem vagyok a híve ennek a nagy internetes "társkeresésnek", de mostanában gondolkodom rajta, hogy miért is ne, talán kipróbálom a tindert.:D Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy itt csak facebookkal lehet bejelentkezni? Illetve ha esetleg ismerősöm is fent van, lehetséges, hogy neki is megjelenek? Valamint ma már egyszer bejelentkeztem, hogy lássam, mi is ez, de töröltem végül a fiókom, mert minden egyes oldalt megjelenített amit valaha lájkoltam facebookon és ez nem tetszett. Tapasztalatokat is írhattok, annak is örülök:) Köszöntem szépen! 17/L

2016. nov. 15. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Likeolsz vagy mi az vagy szivezel, aztán med *****, szerintem ne használd, mert csak ******ra hajt mindenki ott.

17F

2016. nov. 15. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván benne van ez is, tisztában vagyok vele, de azért hátha van 1-2 normális:'DDD Azt vágom, hogy ha jobbra húzom, akkor "tetszik" ha balra akkor őt passzolom a lenti kérdésekre lennék kiváncsi:)
2016. nov. 15. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

EZ egy telefonra letölthető szexpartner-kereső.

Az ég világon semmi értelme nincs, a közösség ezt is szépen szétb***ta... :D

Szerintem marad a facebook, gyakori, vagy az élőben való ismerkedés :P

F

2016. nov. 15. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
gyakori ^^ csak ez az elveszett lelkek temetője xD itt ne ismerkedj.
2016. nov. 15. 21:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát jól van, egyre bizonytalanabb vagyok, akkor lehet hagyom a francbaxd Köszönöm szépen!:) "Elveszett lelkek temetője" :'DD Hát nem, nem is gyakorin akartam ismerkedni, jó dolog itt se történt még:D asszem maradok az élőben való ismerkedesnél:DD
2016. nov. 15. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
amit milyen jól teszel, biztos lesz valaki akivel összeillesz :)
2016. nov. 15. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

minden annyira hasznos, amennyire jól és jóra használnod sikerül. a Tinderen is előfordulhatnak értelmes emberek, akikkel értelmesen is lehet kommunikálni, meg komolyak a szándékaik és kb. ugyanolyan esélyed van ilyeneket találni, mint bárhol máshol. nekem sikerült értelmes emberekkel tartalmas kapcsolatokat kialakítanom Tinderen. mondjuk más korosztályban...

nyilván attól is függ, hogy mások hogyan viszonyulnak hozzád, hogy te hogyan viszonyulsz másokhoz, meg mit teszel fel magadról. ha pl. nagyon kacér/kihívó/túl szexi képeket, szöveget teszel fel, ne lepődj meg, ha azt hiszik, csak szexet akarsz. persze ettől még lehet, h a srácok csak azt akarnak.

a lájkolt oldalakat és ismerősöket támpontként mutatja, hogy ezzel is több közös pontot találjatok egymással. jelezni nem jelez az ismerősöknek, csak azt jelzi, hogy kik közösek. ha nem akarsz ilyesmivel lebukni, vagy ezt megosztani, akkor csinálj egy kamu FB profilt, amivel nem jelölsz be ismerősöket és azzal regisztrálj be. bár szerintem nem ciki lebukni ismerősök előtt azzal, h fent vagy, hiszen ha látnak fent, akkor az azt jelenti, hogy ők is fent vannak...

2016. nov. 20. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:

"meg mit teszel fel magadról. ha pl. nagyon kacér/kihívó/túl szexi képeket, szöveget teszel fel, ne lepődj meg, ha azt hiszik, csak szexet akarsz. persze ettől még lehet, h a srácok csak azt akarnak."

Abszolút egyetértek:D Bár én azon lepődök meg, amikor előfordul, hogy erotikus szövegeket kapok úgy, hogy pont nem kihívó vagy szexi a stílusom, inkább egyszerű visszafogott, vagy akár mint egy stréberé:)) Elég beteges lelkek lehetnek, akik úgy veszik, hogy "mindenki dugni akar aki tinderen van". Az ilyen szándék minimum a beszélgetésből kellene kiderüljön, másképp nagyon rossz prekoncepció:))

2017. máj. 11. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:
tudod utolsó, akinél kalapács van, az hajlamos mindent szögnek nézni. ha ő csak azért van a Tinderen (és a Tindernek amúgy is eléggé ilyen a híre), akkor azt hiszi, hogy mindenki más is csak azt akarja. de legalább ez segít az ilyeneket kiszűrni és gyorsan továbblépni...
2017. máj. 13. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:

# 9

Az én körömben nincs ilyen híre, elég sok ismerősöm használja az app-ot, egyáltalán nem olyan céllal.

2017. aug. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!