Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik ez a tinder?

Hogyan működik ez a tinder?

Figyelt kérdés
Analfabéta vagyok a telefonokhoz, mobilnetem nincs, de keresek free wifit, mert sokan ajánlották már ezt a tindert, úgyhogy rászántam magam, hogy regisztrálok, sajnos amikor kerestem nem találtam ilyen alkalmazást. Mert lehet hogy rossz helyen is keresem. És egyébként ezért kel fizetni hogy letöltöm?

2016. okt. 11. 16:40
 1/6 A kérdező kommentje:

és az érdekelne hogy miylen menüpont alatt hol tudom letölteni?

mert nem szoktam a mobilt használni, csak telefonálni zenét hallgatni, nem lógok rajta egész nap, de gondoltam egy próbát megér, már régóta keresek társat

2016. okt. 11. 16:41
 2/6 anonim válasza:

Nekem még csak rossz tapasztalataim vannak vele, de lehet, h valaki meg tud cáfolni. Mindenki csak dugványozni akart, így letöröltem.

Simán letöltöd ingyenesen az appot és tolhatod is :)

2016. okt. 11. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Maga az applikáció pofon egyszerű, lerántod a netről, a Facebook fiókodból generál oda is egy adatlapot, de csak olyan adat megy át, ami nem fedi fel a kilétedet.

Be tudod állítani, hogy fiút, lányt, mindkettőt keresel, milyen tól ig korosztály és max hány km távolságra.

Ha valaki tetszik, vagy nem tetszik, ezt eldöntheted. Ha te olyannak tetszel, aki neked is bejön, akkor egyezés van és tudsz írni neki.

Ennyit a száraz adatokról.

Használati tapasztalatok: hiába tűnik hatékony ismerkedési formának, sajnos az teszi szinte teljesen rossz hatásfokúvá, hogy tele van agyhalottakkal.

Egyszerűen akkora idő és energiamennyiség akár csak egy randit összehozni a sok selejt találat miatt.

Az alapfunkciós tinder ingyenes

Mit értek agyhalott és selejt alatt? Pl.: Azt aki rádjelöl, majd kitöröl. (Alacsony statisztika)

Aki kötekedik, tehát nem korrektül ismerkedik, hanem oltogat, bas akszik veled, majd ebből megint nem lesz randi.

Ha már az első kör megvan, mondjuk még a chat közben nem untok egymásra, akkor jön a randi. Na még itt is van egy kör az agyhalottak kiszűrésére, illetve sajnos sokszor élőben derül ki, hogy egyik vagy másik vagy mindkettő részéről nincs meg a vonzódás.

Tapasztalatom: két év tinderezés, ezalatt kb 100-150 egyezés, ebből 5-6 randi és mindösszesen egy párkapcsolat, de az is 2,5 hónapos időtartammal.

2016. okt. 11. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem magával azzal van problémám hogy a telefonon, nem tudom hol lehet letölteni :(
2016. okt. 11. 17:39
 5/6 anonim válasza:
Böngészőbe beírod, hogy tinder, feldobja az appot, és letöltöd.
2016. okt. 11. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, akkor megpróbálom úgy :)
2016. okt. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!