Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kölcsönös találat hogy működik a Tinderen?
Szóval, ha én valakit jobbra húzok, azaz lájkolom, akkor ezután automatikusan neki feldobódik az én képem és ő is eldöntheti, hogy tetszem-e neki?
Vagy csak random mód valamikor én is megjelenek neki és eldönti, hogy tetszem-e neki, lájkol és ha én is lájkolom, akkor van match?
Remélem világos :D
Sok függ attól, hogy az adott területen hányan használják. Gondolom Magyarországon (főleg vidéken) mindenki találkozott már azzal, hogy "there's no one new around you". Olyan helyeken mindenkit kidob, aki megfelel a kritériumoknak. Ha sokan használják, akkor a program szelektál, hogy kinél van nagyobb esélyed match-re: azaz az eddigi "eredményeid" alapján osztályoz, hogy mennyire vagy sikeres, és hasonló "rátájú" embereket mutat inkább. Ha azok elfogynak, jön a többi.
Ez csak egy elmélet, de valami ilyesmit tapasztaltam/olvastam.
Nemhiszem, hogy bármi bonyolultabb algoritmus lenne emögött.
Alapvetően a program figyeli, hogy hol helyezkedsz el értsd : hol éri net a telefont és annak a rádiuszában megnézi, hogy ki az aki a körön belül van és azt neked feldobja + a kritériumok ugye. Aztán, hogy kit rak előrébb szerintem már totál másodlagos. Szerintem random a dolog, mert volt hogy eltelt 40-50 "ember" és utána ugrott a match.
Meg azért az is közrejátszik, hogy te benne vagy e a kiszemelt körében, mert hiába lájkolsz valakit 210km-re, ha az csak 30-on belül nézeget embereket.
Ha te valakit lájkolsz, akkor random módon jelenik meg a másiknak, nem tudja, hogy te lájkoltad és vagy balra vagy jobbra húz. Ha superlike-olod, akkor azt jelzi a másiknak és az első 5-10 emberbe betesz és mutatja neki, hogy te superlike-oltad.
Ha te csak új húzogatod az embereket jobbra-balra és egy jobbránál azonnal felugrik a match, akkor az illető már korábban like-olt téged, de te ugye nem tudtad, mert nem mutatja, csak ott van az illető a fotók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!