Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén ennyire ronda vagyok? (Kép pm-ben)
Történt már nem egyszer hogy lekoppintottak, de az utolsó azért már szíven ütött. Történt diákmunkán hogy megismertem egy csajt. Mondja a haverom (akinek van barátnője) hogy jelöljem be meg minden. Én meg mondom hogy nem akarok felesleges köröket futni. Aztán megnéztem az fb profilját és akkor látom hogy a haverommal már ismerősök. Aztán bejelölöm én is, visszajelölt, kérdezgetem, hogy mikor jön dolgozni meg ilyenek. Közben kiderült, hogy a haverom is beszélget a csajjal és sokkal többet. Kiderült (a csaj írta a haveromnak) hogy nekem nem szívesen írogat vissza, mert a haverom a szimpibb neki. (Pedig a csajnak is említettem hogy van barátnője a haveromnak)
Most akkor már csak egy maradt: csúnya vagyok hogy senkinek sem kellek?
Pedig kedves vagyok, nem cigizem, nem iszom alkoholt nem vagyok bunkó. Szóval a belsőmmel nimcs probléma.
Szóval az rosszul esett hogx a haveromnak megmondja hogy én nem jövök be neki de a haverom igen. És tegnap d.u 5 óta el sem olvasta amit írok, de a haverommal reggel óta beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!