Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most őszintén ennyire ronda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén ennyire ronda vagyok? (Kép pm-ben)

Figyelt kérdés

Történt már nem egyszer hogy lekoppintottak, de az utolsó azért már szíven ütött. Történt diákmunkán hogy megismertem egy csajt. Mondja a haverom (akinek van barátnője) hogy jelöljem be meg minden. Én meg mondom hogy nem akarok felesleges köröket futni. Aztán megnéztem az fb profilját és akkor látom hogy a haverommal már ismerősök. Aztán bejelölöm én is, visszajelölt, kérdezgetem, hogy mikor jön dolgozni meg ilyenek. Közben kiderült, hogy a haverom is beszélget a csajjal és sokkal többet. Kiderült (a csaj írta a haveromnak) hogy nekem nem szívesen írogat vissza, mert a haverom a szimpibb neki. (Pedig a csajnak is említettem hogy van barátnője a haveromnak)

Most akkor már csak egy maradt: csúnya vagyok hogy senkinek sem kellek?

Pedig kedves vagyok, nem cigizem, nem iszom alkoholt nem vagyok bunkó. Szóval a belsőmmel nimcs probléma.

Szóval az rosszul esett hogx a haveromnak megmondja hogy én nem jövök be neki de a haverom igen. És tegnap d.u 5 óta el sem olvasta amit írok, de a haverommal reggel óta beszélget.

2016. nov. 9. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jöhet :)
2016. nov. 9. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Küld :)
2016. nov. 9. 20:43
 13/18 anonim válasza:
küld a képet...akkor talán eltudom mondani...
2016. nov. 10. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező... Teljesen megértelek, ugyanis hasonló helyzetben vagyok.. Van egy 17-éves lány, akit interneten ismertem meg, de viszont nagyon megszerettem, de elmondása szerint ő is megkedvelt... Tegnap találkoztunk elsőnek, és nagyon jól érezte magát, legalábbis nekem ezt mondta... Mikor megkérdeztem tőle, hogy járna-e velem, azt mondta, hogy ne haragudjak, mert van egy fiú, akit nem tud kiverni a fejéből, de viszont neki van barátnője.... (De kiderült, hogy ez nem igaz..) Van egy fiú ismerősöm, akit szinte minden lány jóképűnek tart, és a napokban beszéltem a sráccal, és közölte velem, hogy az a lány olyanokat ír neki, hogy "Ilyen helyes.." Meg, hogy csinálna vele olyan dolgokat... Szóval gondolhatjátok, hogy milyen rosszul esett, de már megszoktam.... Nem nézek ki jól... Minden lánnyal így járok, akivel ismerkedni próbálok............. 20/F
2016. nov. 10. 18:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Pacsi.
2016. nov. 11. 07:40
 16/18 anonim ***** válasza:
küldj képet
2016. nov. 12. 16:34
 17/18 anonim válasza:
Nekem is küldheted, szívesen segítenék😃
2016. nov. 14. 16:40
 18/18 anonim válasza:
küld és írok véleményt :)
2016. nov. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!