Itt a válaszolók hány százaléka nyomi/ronda? Őszintén!
Figyelt kérdés
Adók 3 opciót:
1. Nyomi looser
2. Csúnya
3. Extrém félénk
2014. ápr. 18. 10:05
3/28 anonim válasza:
Én csak azért kotlok itt, mert nős vagyok, és az asszony dolgozik, tehát van időm, az újságot meg már kiolvastam. Looser nem vagyok, mert a nejem jól néz ki, Csúnya, nem tudom, nem is akarok szépfiú lenni, extrém félénk meg egyáltalán nem vagyok.
5/28 anonim válasza:
Őszintén? :) átlagos külső talán picit átlag alatti, 1 kicsit félénk de nem önbizalom hiányo és van egy csoda szép kedves barátnőm is :P úgy h nem mindenkinél a külső számít... :)
6/28 anonim válasza:
Egyik sem vagyok.
1. párom dolgozik, én éjszakás voltam, ráérek
2. mindenki azt monda,jó vagyok (nekem van egészséges, néha túlzott önkritikám,tehát sztem átlag)
3. egyáltalán nem vagyok félénk..:)
25/L
És Te,kedves kérdező?
7/28 anonim válasza:
nekem mindig azt mondtak jól nézek ki 16/F
8/28 anonim válasza:
nekem mindig azt mondták jól nézek ki 16/F
10/28 anonim válasza:
te mindhármat birtoklod kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!