Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Tanácsok?
barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Első hónapban nem volt semmi baj,majd most kezdett el a legjobb barátnőmmel úgymond "kavarni". Facebookon minden kép alá Imádlak életem,privátban is beszélnek és nagyon titkolják hogy mit..Egyszer láttam hogy valami olyasmit írt neki barátom hogy nagyon szeretlek életem.
én viszont szeretem a barátom nagyon és nem tudnék vele szakítani.Mit kéne tennem?
Ne haragudj, de mi itt a kérdés?
Az ilyet már rég ki kellett volna penderíteni, és megmondani neki, hogy akkor legyen az "életével".
Vagy ennyire nincs benned tartás?
Most komolyan: mit veszíthetsz? Egy idiótát, akinek csak arra vagy jó, hogy megd*gjon, ha épp a másik nem ér rá. (Már ha egyáltalán eljutottatok már oda.)
Értem én, hogy külsőre ő a fú, de jó pasi, és elég tahó ahhoz, hogy megbántson, de ezért még felesleges erőltetni.
Egy barome ennyii
Csunyabbat nem akartam irni h megtartsam az imidzsem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!