Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék egy barátot,13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátot,13 évesen ez ciki?

Figyelt kérdés

Persze mint mindenki,én is azt mondom,hogy érettebb vagyok a koromnál...de ez tényleg így van,ezért nem jövök ki amnyira jól a korombeli fiúkkal,még a lányokkal igen valahogyan..a legjobb barátnőm ezért is 1,5 évvel idősebb nálam😁

Úgymond arra vágyom,hogy valaki szeressen,de nem barátilag...

Mielőtt elhordanátok akárminek,nem vagyok hülye,kitűnő tanuló vagyok de nem stréber vagy ilyenek!

Magamról:nem tartom magamat túl hisztisnel,sem egoistának(tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal is)

Külsőre normálisan nézek ki,ez a többiek véleménye,és tudom hogy nem a külső számít.

Az osztálybol mindig vannak ilyen fellángolások,hogy szerelmes lesz valaki belém,de mint mondtam,szörnyen éretlenek...

Szerintetek ez egyáltalán normális,hogy vágyom erre?

Jöhet hideg-meleg,de ne írjon senki üzenetet,hogy jövök-e rosszalkodni stb...

Köszi ha válaszoltok:)))

(Ui.:a leírtakból tiszta kockának vagy strébernem tűnök,de nem vagyok az,szeretek hülyülno stb...😁Csak próbáltam érthetően fogalmazni..)

2016. nov. 5. 11:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kell válaszolni kamu kérdés😂
2016. nov. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!