Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon ciki ha utálom a...

Nagyon ciki ha utálom a facebookot és szinte nem is használom? Így mennyi esélyem van barátot szerezni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 17:41
 1/8 anonim válasza:
33%
Hagyalmár sp nem leszek emo
2014. jan. 21. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz :) barátokat lehet szerezni suliba, gyakorin xd, meg hobbiból eredően én mondjuk ugy ismertem.egyik barátnőmet hogy hozzta hugát gyogyuszásra:) de volt hogy egyik évfolyamtársammal együtt jártunk dolgozni(közösségi szolgálat)

15/L

2014. jan. 21. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:
lánybarátom az van én fiúbarátra gondoltam(pasira) csak mert a legtöbb ismerősöm onnan szerzi
2014. jan. 21. 17:55
 4/8 Kini :)) ***** válasza:
Nem gáz abszolút. Barátokat szerezni úgysem a facebookon kell. 15/L
2014. jan. 21. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak az osztálytársaimat jelöltem be, meg visszaigazoltam azok akik bejelöltek, illetve 3-4 barátot...

másra nem kell csak időpontot egyeztetni eseményekre, házi megbeszélés, iskolai ügyek, meg ilyesmit...

soha nem barátkoztam facebook-on és nem is akarok (mondjuk a való világban nehezebb, de érdemesebb ott)

17/F

2014. jan. 21. 18:09
 6/8 Hexagonia válasza:
58%

Drága, én le is töröltem magam onnan, mert a facebookos barátságok legtöbbször inkább látványosak, nem pedig erősek és aktívak.

Bátor vagy, normális hús-vér barátságkutatásra fel! :)

2014. jan. 22. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

facebook kapcsolattartásra van, pl régi ismerősöd ott van, lehet jól fog jönni, ha mondjuk ő tetész te meg építkezel

vagy épp nem kell a k..vadrága telefonhívásra költeni, hanem megtudsz beszélni ott dolgokat

vagy a leckét megbeszélni elkérni..

2014. jan. 26. 01:29
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:
0%

Nem facebookon kell barátokat szerezni.Aki ott teszi ezt,az nagyon szánalmas ember.Már elnézést.Én már kb 4 éve töröltem magam róla.Semmi szükségem rá.A baráti köröm is tudja,ha el akarnak érni,akkor ott van a telefon az mindig nálam van,megcsöriz az illető és akár visszahívom,vagy küld smst.

Mellesleg máshol is el tudnak érni.E mail,Skype...

Szóval a face egy nagy baromság.Semmi haszna nincsen.

Unalmas az állandó jelölgetés is meg bökdösés.Örülök,hogy megszabadultam tőle.

2014. júl. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!