Nagyon ciki ha utálom a facebookot és szinte nem is használom? Így mennyi esélyem van barátot szerezni?
szerintem nem gáz :) barátokat lehet szerezni suliba, gyakorin xd, meg hobbiból eredően én mondjuk ugy ismertem.egyik barátnőmet hogy hozzta hugát gyogyuszásra:) de volt hogy egyik évfolyamtársammal együtt jártunk dolgozni(közösségi szolgálat)
15/L
Én csak az osztálytársaimat jelöltem be, meg visszaigazoltam azok akik bejelöltek, illetve 3-4 barátot...
másra nem kell csak időpontot egyeztetni eseményekre, házi megbeszélés, iskolai ügyek, meg ilyesmit...
soha nem barátkoztam facebook-on és nem is akarok (mondjuk a való világban nehezebb, de érdemesebb ott)
17/F
Drága, én le is töröltem magam onnan, mert a facebookos barátságok legtöbbször inkább látványosak, nem pedig erősek és aktívak.
Bátor vagy, normális hús-vér barátságkutatásra fel! :)
facebook kapcsolattartásra van, pl régi ismerősöd ott van, lehet jól fog jönni, ha mondjuk ő tetész te meg építkezel
vagy épp nem kell a k..vadrága telefonhívásra költeni, hanem megtudsz beszélni ott dolgokat
vagy a leckét megbeszélni elkérni..
Nem facebookon kell barátokat szerezni.Aki ott teszi ezt,az nagyon szánalmas ember.Már elnézést.Én már kb 4 éve töröltem magam róla.Semmi szükségem rá.A baráti köröm is tudja,ha el akarnak érni,akkor ott van a telefon az mindig nálam van,megcsöriz az illető és akár visszahívom,vagy küld smst.
Mellesleg máshol is el tudnak érni.E mail,Skype...
Szóval a face egy nagy baromság.Semmi haszna nincsen.
Unalmas az állandó jelölgetés is meg bökdösés.Örülök,hogy megszabadultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!