Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nehezen adjátok magatokat, miért és pontosan mi a cél ezzel?
Egy ugyan ilyen helyzetben vagyok egy lánnyal, vagyis kb ugyan ilyenben 5 km-re lakik tőlem 5 basszus, és akárhányszor elhívom hogy találkozzunk akkor valami hatalmi kérdés lesz az egészből, legalábbis úgy érzem.
Igaz nálunk ez a dolog még csak 1 hónapja megy , de mintha azt akarná elérni ,hogy fussak utánna vagy valami ilyesmi.
Mintha rajtam akarna bosszút állni a régi pasija/i miatt legalábbis én erre gondolok.
Lehet nem jöttèl be nekik annyira. Kèrdezs meg tőlük legközelebb.
Vagy csak nem akarnak olyanok lennj mint a mai lányok 80%-a.
Nekem az a véleményem hogy tudnia kell a lánynak hogy mikor elég ez a "nem adom magam könnyen" dolog. Én se jönnék össze senkivel 2 nap után (nekem kéne az az 1 hónap hogy megismerjük egymást) de ez nem azt jelenti hogy semmibe nem megyek bele, tehát ha elhív valahova, akkor szerintem annyi a minimum (főleg hogyha tetszik az illető) hogy igent mondunk. De van olyan is, mikor azért húzza az agyát a lány a fiúnak mert még gyerekes és csak szórakozni akar. Ez elég szánalmas szerintem. Az ilyennel nem is kell foglalkozni. Szerintem ne várj rá túl sokáig, keress jobbat :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!