Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akik nehezen adjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik nehezen adjátok magatokat, miért és pontosan mi a cél ezzel?

Figyelt kérdés
Itt az elején leszögezném hogy semmi és senki ellen nem támadó célzatú a kérdésem. Szóval a kerdesem lenyege az lenne hogy mi valtotta ezt ki belőltek? mi ez a hatalma bizalom hiány? miért kell több hónapon át "udvarolni" nektek mire egy lépést is előre halad a kapcsolatotok a sráccal? én sem annak vagyok a híve hogy 2 nap után már minden de amikor már egy hónap után még egy egyszerű baráti találkozóba sem megy bele mert még kell egy kis idő neki akkor hogy várható el tőlünk hogy ne veszítsük el a reményt? ugy gondolom hogy ha csak az ágyba kéne valaki akkor egy hónap alatt többet is találna az ember mégis nem egy ilyen lánnyal találkoztam akiknek több hónap kell a legkisebb lépésekhez is...
2016. nov. 5. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy ugyan ilyen helyzetben vagyok egy lánnyal, vagyis kb ugyan ilyenben 5 km-re lakik tőlem 5 basszus, és akárhányszor elhívom hogy találkozzunk akkor valami hatalmi kérdés lesz az egészből, legalábbis úgy érzem.

Igaz nálunk ez a dolog még csak 1 hónapja megy , de mintha azt akarná elérni ,hogy fussak utánna vagy valami ilyesmi.

Mintha rajtam akarna bosszút állni a régi pasija/i miatt legalábbis én erre gondolok.

2016. nov. 5. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet nem jöttèl be nekik annyira. Kèrdezs meg tőlük legközelebb.

Vagy csak nem akarnak olyanok lennj mint a mai lányok 80%-a.

2016. nov. 5. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
igen ez nekem is eszembe jutott...de tetelezzuk fel igy van akkor miért ír rám? már többször is előfordult hogy nem ér írtam rá hanem ő rám és többször kihangsulyozta hogy ha nem birna nem irna rám...az fordulhat még elő hogy a friendzone legmagasabb szintjét sikerültmegütnom xD
2016. nov. 5. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont beszoptuk..személy szerint nekem fogalmam nincs mit kezdjek vele amúgy :D #1
2016. nov. 5. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjátok meg nekik hogy hogy ti már többet akartok, ès ha ők nem így vannak vele akkor viszont bye-bye lesz.
2016. nov. 5. 10:08
 6/7 A kérdező kommentje:
többen is mondták már ezt de ugye ha te meg szereted és ŐT akarod nem bárkit hanem ŐT akkor nehezen mondasz le róla és nagyon nehéz megszabdni azt a határt amit már nem teszel meg érte...
2016. nov. 5. 10:22
 7/7 anonim válasza:

Nekem az a véleményem hogy tudnia kell a lánynak hogy mikor elég ez a "nem adom magam könnyen" dolog. Én se jönnék össze senkivel 2 nap után (nekem kéne az az 1 hónap hogy megismerjük egymást) de ez nem azt jelenti hogy semmibe nem megyek bele, tehát ha elhív valahova, akkor szerintem annyi a minimum (főleg hogyha tetszik az illető) hogy igent mondunk. De van olyan is, mikor azért húzza az agyát a lány a fiúnak mert még gyerekes és csak szórakozni akar. Ez elég szánalmas szerintem. Az ilyennel nem is kell foglalkozni. Szerintem ne várj rá túl sokáig, keress jobbat :)

14/L

2016. nov. 5. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!